Моята кошница

CD Projekt RED Cyberpunk 2077 Xbox One

Каталожен номер: 3235513
139.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Cyberpunk 2077 е open-world, action-adventure история, развиваща се в Night City, един мегаполис, обсебен от мощ и блясък. Влез в ролята на наемник, търсещ един уникален чип, който представлява ключът към безсмъртието. Персонализирай cyberware към персонажа си, способностите си и начина на игра. Изследвай един огромен град, където избора, който правиш, оформя историята и света около теб.

Очаква се на 19.11.2020 г. 

Turbo-X
 
 
Влез в ролята на наемник

Стани cyberpunk, въоръжен cybernetic наемник в Night City. Използвай разнообразие от оръжия, хакерски способности и импланти, които подсилват тялото. Унищожи всички, за да спечелиш уличните битки и да получиш достъп до по-важни мисии. Харчи спечелените пари или за оръжия, или за cyberware, или за автомобили, мотоциклети и необичайни дрехи.

 
 
Живей в града на бъдещето

Изследвай Νight City, който е по-голям от самия живот, прави сделки в оживения център на града и нападай скривалища на банди. Договаряй се с корумпирани хакери и отчаяни знаменитости. Историята се променя от избора и действията ти по време на пътешествието.

 
 
Открий чипа на вечния живот

Заеми се с най-опасната работа в живота си в търсене на един оригинален чип, който е ключът към безсмъртието. Ще влезеш в сблъсък с лидери на банди, безмилостни бездомници и най-страховитите хора в Night City. Всички ще се направят всичко възможно, за да се доберат до чипа на вечния живот. Избери как да се справиш с тази огромна сила.

Характеристики
    • Тип игра Role Playing
    • Конзола Xbox One
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >