Моята кошница

Konami Pro Evolution Soccer 2015 + UEFA Team Online Bonus (XBOXONE)

Каталожен номер: 2186209
19.99 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 1 година
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

Pro Evolution Soccer 2015
Bonus при предварителна поръчкаUEFA Team Online Bonus

Лидер на online частта на PES тази година е myCLUB (продължението и подобрената версия на успешната игра Master League Online). Всеки играч има собствен отбор, който е създал от самото начало и подобрява непрекъснато, като събира GP от спортни събития, футболни срещи, online турнири и други дейности, като същевремнно отборът разполага с треньори, agents, бази и други структури. GP позволяват инвестиции в тази област, както и трансфери в отбора.

С всяка предварителна поръчка получаваш специална версия на играта с обозначение върху кутията, ваучер в нея, значителни бонуси за myCLUB, както и поредица от bonus, които ще осигурят конкурентна преднина на твоя отбор (myCLUB) в Online Mode на играта.
 
-10.000 Game Points
Това е валутата, с която купуваш играчи и инвестираш в бази и персонал за твоя отбор.

- Recovery Items.
Аксесоари, които ще подсилят физическото състояние на целия отбор.

-1 отличен играч от 11-те на UEFA TEAM OF THE YEAR Ronaldo, Bale, Neuer.
Каквито и изисквания да имаш към отличния нападател или към най-добрия вратар в света, както и ако искаш да подсилиш играчите в центъра или защита с още един super играч, всички опции ще са най-добрите в света и всеки един от тези играчи ще допринесе за успеха на твоя отбор, като ти помогне да победиш своите противници. Започни да играеш динамично Online с преднина и спечели първите си победи с един феноменален играч, за да може след това да разполагаш с GP, които са ти необходими за създаването на отбора, който мечтаеш!

Играчите на UEFA TEAM OF THE YEAR, сред които ще бъде избран един за твоя отбор, можеш да видиш тук http://en.toty.uefa.com/

Историята...

“The Pitch is Ours…”

PES 2015 се фокусира върху футболния терен. С обединените усилия на екипа на Токио и PES Productions в Windsor, ще бъдат възпроизведени всички моменти на завладяваща футболна среща изключително реалистично.

PES 2015 се връща към основните ценности на PES - идеален контрол, изключително директно управление и gameplay, при който потребителят може да играе, както пожелае. Всяко подаване, всеки удар на топката и всяко движение е балансирано, така че резултатът да осигурява максимално удобство на играча.

Определяйки принципите на една съвременна футболна среща, PES Productions създадоха още от самото начало механизмите, които регулират основните елементи на играта. В системата за отправяне на удар е създадена програма, която осигурява пълна свобода при отправянето на удари, както и изключително разнообразие, а прецизността и силата при насочване на удара са изключителни.

Вратарите реагират мигновенно, а разнообразието в техните реакции е изключително голямо.
 
Контролът преминава на ново ниво, тъй като за първи път той се състои от нова система, при която играчът с топката може да контролира, както топката, така и позицията на тялото си спрямо нея.

Pro Evolution Soccer 2015 

 

Pro Evolution Soccer 2015 - Comments

 
PES 2015 is a soccer video game elevating on-field realism to all-new levels
Характеристики
    • Тип игра Simulation
    • Конзола Xbox One
    • PEGI Rating 3+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >