Моята кошница

SanDisk Extreme Pro microSDXC 64GB A2

Високи скорости за бърз трансфер на файлове, скоростна реакция при mobile apps и запис на 4K UHD видео!
Каталожен номер: 3067602
49.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Extreme PRO microSDXC UHS-I  64GB A2 на SanDisk подобрява функциите на устройството ти, със скорости на четене, които достигат 170MB/s*.

Създадена за high-end Android смартфони, екшън камери, които могат да снимат видео Full HD4K UHD, разполага с вместимост 64GB, стандарт UHS-I и V30, която гарантира минимални скорости на запис 30MB/s. Съвместима със спецификациите на станрарта A2 (Application Performance Class), постига до 4000 IOPS (Min. Random Read) за скоростно стартиране и зареждане на мобилни приложения!

 

* Скоростта зависи от възможностите на устройството, което използва картата.

 

Turbo-X
Turbo-X
Вместимост
64GB

С вместимост 64GB ще увеличи мястото за съхранение на твоя смартфон. Започни снимките с камерата на смартфона си, качи любимите си песни и си изтегли всички необходими apps.

Turbo-X
Категория
Class UHS-1 U3

Със скорост на четене до 170MB/s и скорост на трансфер на файлове до 90MB/s, чакането е дума, която скоро ще забравиш (Video Speed: C10, V30, U3, A2).

Turbo-X
Тип
microSDXC

Картите памет microSDXC са създадени за DSLR фотоапарати, смартфони и таблети, които използват microSD и SD карти (изисква се използването на адаптор за преобразуване на microSD в SD).

 
 
По-бърза във всичко!

Освен поддръжката на UHS-I, V30 и U3, SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I U3 64GB A2 е съвместима със спецификациите на стандарта A2, който предоставя на използващите Android подобрено потребителско изживяване. Успоредно с това, позволява на картата да управлява по-бързо функциите за входно-изходно четене в секунда (IOPS), така че да отваря приложения и да обработва картина и звук за нула време!

 
 
Защита на 4 нива

Преживяванията ти са незаменими, а от сега нататък и «незабравими», тъй като SanDisk Extreme PRO предоставя 4 нива на защита: може да издържа на вода, при екстремни температури, на рентгеновоте апарати по летищата и на силни магнитни полета.

 
 
RescuePRO Deluxe

При фотоапарати и видеокамери, които поддържат запис на видео с резолюция 4K UHD, необходимостта от microSDXC карти с голяма вместимост се увеличава. По-голяма вместимост означава повече и по-големи файлове. Поради тази причина, SanDisk Extreme PRO microSDXC UHS-I U3 64GB A2 се придружава от софтуер RescuePRO Deluxe, който осигурява усъвършенствани възможности за възстановяване на файлове (data recovery) в случай на неволно изтриване.

Характеристики
    • Тип памет microSDXC
    • Вместимост 64 GB
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >