Моята кошница
свежо

Microsoft Keyboard Cover for Surface Pro Burgundy Alcantara

Магнитна клавиатура с механични клавиши, LED подсветка и премиум дизайн с покритие от алкантара!
Каталожен номер: 3165191
389.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 29.82 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 1 година
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Внеси доза лукс в живота и работата си с клавиатурата Surface Pro Signature Type Cover Burgundy на Microsoft. Клавиатурата е покрита с италианска алкантара и е изключително приятна на допир, независимо дали пишеш, или си отпочиват ръцете ти.

Сваляща се, с магнитен контакт за по-голяма стабилност, ергономичен дизайн, разширен trackpad и автономия до 13.5 часа, като успоредно с това подобрява цялостния вид на Surface Pro, благодарение на нежното и луксозно покритие от италианска алкантара. По-лека и по-тънка от предшественика си, новата клавиатура Surface Pro Signature Type Cover предоставя full-keyboard изживяване, с механични клавиши и LED подсветка.

Използвай я като капак, за да предпазиш дисплея на Surface Pro и да ограничиш консумацията на батерията. Превърни я в kick-stand и използвай Surface Pro върху всякаква повърхност.

Turbo-X
 
 
Full-keyboard изживяване

Surface Pro Signature Type Cover Alcantara на Microsoft е премиум клавиатура с напреднала технология, която ти позволява да работиш точно както с лаптоп. С по-голямо разстояние между клавишите и trackpad от устойчиво стъкло, работата и браузването придобиват невероятна точност.

 
 
Изящество и сигурност

Тази клавиатура е специално проектирана така, че да не губи функционалността си, дори и затворена. Когато изключиш таблета си, тя се деактивира автоматично, за да се избегне неволното натискане на клавишите. Също така, работи като щит срещу драскотини и прах.

 
 
Пиши от всички ъгли

С магнитна повърхност и изключителна стабилност на конструкцията, можеш да поставиш клавиатурата в скута си, на бюрото, на кухненската маса или на пейката в парка, за да работиш от удобен за теб ъгъл. Специално проектирана за Surface Pro, дава възможност да я «прикрепиш» към таблета с предназначения за това магнитен clip, за да имаш усещането, че работиш на лаптопа си.

Turbo-X
Магнитен контакт

Благодарение на магнитната повърхност, можеш да я стабилизираш в желания от теб ъгъл за удобна работа. Също така, разполага с всички класически шорткъти на Windows.

Turbo-X
Напълно съвместима със Surface Pro

Специално създадена за Microsoft Surface Pro (1-во, 3-то, 4-то и 6-то поколение), клавиатурата се свързва към таблета с магнитен clip и разширява възможностите му.

Turbo-X
Механична конструкция

Механичните клавиши, идеалното разстояние между тях и разширеният trackpad ти позволяват да работиш по-бързо и ефективно при всякакви условия.

Характеристики
    • Тип Клавиатура
    • Свързване С кабел
    • Други характеристики Touch pad mouse. Ергономичен дизайн SLIM
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >