Моята кошница
свежо

Fazn Blaze Midi Tower

Впечатляващ дизайн с Gaming DNA, много слотове за твоите компоненти, предварително инсталирани вентилатори, удобни I/O ports и прозрачна странична част!
Каталожен номер: 2974282
79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

С два външни слота по 5,25” и 5 вътрешни (2x 3,5” и 3x 2,5”) за твърди дискове HDD/SSD, Blaze Midi Tower на Fazn е готова да съхранява всички твои файлове, приложения, игри и още много други!

Разполага с два вентилатора 120mm със синя LED светлина, един в предната и един в задната част на кутията, които създават идеален въздушен поток за охлаждането на PC. В случай че не ти стигат двата вентилатора, разполага с места за допълнителни в предната и страничната си част.

Turbo-X
Turbo-X
Тип кутия
Midi Τower

Midi кутиите са идеалният избор за асемблиране на PC с отлични възможности, което не заема много място на бюрото ти! С вместимост, достатъчна за основните компоненти на твоя компютър, ще ти свърши чудесна работа за всекидневни задачи и гейминг.

Turbo-X
Тип дъно
Micro-ATX/ATX

Поддържа дъна тип Micro-ATX и ATX, за да поставиш основите на PC-то си според компонентите и производителността, които искаш да има системата ти.

 
 
Всичко е на мястото си

Един поглед към Fazn Blaze Midi Tower е достатъчен, за да те вкара в Game Mode! С два предварително инсталирани Blue LED вентилатора (общо може да приеме четири) и много възможности за разширяване, ще отговори на всяко предизвикателство. Благодарение на cable management, се виждат само важните компоненти на компютъра ти, а кабелите и другите елементи, които може да възпрепятстват въздушния поток, остават скрити.

Turbo-X
Ще побере всичко

Разполага с 3 вътрешни слота по 2.5" за SSD дискове и 2 по 3.5" за HDD. Blaze Midi Tower на Fazn е в пълна готовност за съхранение на всичко. Има също 7 PCI Expansion Slots, за да добавиш необходимите ти компоненти.

Turbo-X
Остава cool

С два предварително инсталирани вентилатора по 120mm отпред и отзад, както и места за допълнителни вентилатори, ще запази «хладнокръвие» във всяка ситуация.

Turbo-X
Лесно свързване

В предната горна част разполага с 2 порта USB 2.0 и 1 порт USB 3.0, както и входове за микрофон/слушалки, за да свържеш всичко необходимо, без да търсиш в задната част на кутията.

Характеристики
  • Тип кутия Midi Tower
  • Тип дънна платка ATX / M-ATX
  • Материал Метал и пластмаса
  • Външни места 5,25" 2x5,25"
  • Вътрешни места 3.5" 2x3,5"
  • Вътрешни места 2,5" 3
  • USB 2.0 2xUSB 2.0
  • USB 3.0 1xUSB 3.0
  • Вентилатор 2 x 120mm
  • Места за вентилатори 2
  • Други характеристики PCI Expansion Slots x 7
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >