Моята кошница
0% лихва

Blue Microphone Yeti Platinum

Интегрира технология с три капсули, предоставяйки възможност за избор на четири модела звукозапис, разполага с функция за контрол на силата на звука на слушалките и функция за заглушаване на микрофона!
Каталожен номер: 3495582
299.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Микрофонът Blue Yeti разполага с технология с три капсули, така че да отговори на изискванията ти за звукозапис.

Позволява ти да избираш модел запис (cardioid, stereo, bidirectional, omnidirectional). Допълнително, разполага с функция за контрол на силата на слушалките, възможност за директно заглушаване и усилване на микрофона!
Turbo-X
 
Най-добрият USB микрофон

Създай несравними звукозаписи, използвайки любимото семейство микрофони USB Yeti на Blue. Благодарение на технологията с три капсули, микрофоните Yeti произвеждат записи със студийно качество със завидна лекота. Сега с един микрофон записваш вокали, музика, podcasts, звук за видео, интервюта, дори и лекции, които по принцип изискват различни микрофони.

 
Технология с три капсули

С микрофоните Yeti на Blue, които разполагат с технология с три капсули, правиш неповторими записи със студийно качество. С  един микрофон постигаш записи с високо качество, за които обикновено са необходими три типа микрофони. Трите вградени капсули ти позволяват, според случая, да избереш модел запис от cardioid mode, stereo mode, bidirectional mode и omnidirectional mode.

 
Пълен контрол на записа

Микрофонът Yeti разполага с функция за контрол на силата на звука на слушалките, директно заглушаване и усилване на микрофона. Дава ти възможност да имаш пълен контрол на всяко ниво по време на записа. Чрез настройката на чувствителността на микрофона, регулираш силата на звука, в зависимост от мястото, на което се намираш, а бутонът за заглушаване гарантира, че няма да запишеш нещо, което не трябва, когато си правиш кратка почивка. Също така, разполага с вход за слушалки 3,5 mm, така че да чуваш това, което записваш в реално време.

 
Иновативен дизайн

Микрофонът Yeti е проектиран така, че да можеш да го завъртиш към източника на звук. По този начин се подобрява качеството на звука в твоя запис. След като постигнеш желания ъгъл, просто затегни ръчните регулатори, за да го закрепиш. Микрофонът може да се сгъне за лесно пренасяне. Можеш да го монтираш и на стойка за микрофон за удобство.

Характеристики
    • Честотен диапазон 20 Hz - 20 KHz
    • Чувствителност 100.0 db
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
    • Други характеристики Антивибрационна основа. Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >