Моята кошница
свежо

Turbo-X Microphone MKF-01

Музикант, streamer, създател на съдържание, любител? С Plug & Play микрофона MKF-01 на Turbo-X имаш желания звук на твоя PC или Mac!
Каталожен номер: 3360628
49.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Завладей аудиторията си с по-чист, богат и топъл звук: Turbo-X MKF-01 е Plug & Play микрофон с накрайник 3,5mm, съвместим с Windows PC и Mac, който ти позволява да записваш звук с високо качество.

Идеален за podcasting, streaming, gaming и много други, идва с кабел с дължина 1,8m и практична стойка (включва се в опаковката), за да стартираш веднага записите и живите предавания!
Turbo-X Microphone MKF-01
MKF-01 specs
 
Професионален звук
Микрофонът Turbo-X MKF-01 е създаден за изпълнители и live streamers, които изискват звук с висока достоверност. С чувствителност -55db ± 2 dB, честотен диапазон 50Hz - 16 KHz и диахроничен дизайн, регистрира източници, които се намират точно пред микрофона, предлагайки детайлен, точен и вълнуващ звук!
Plug & Play
 
Лесно свързване
С Plug & Play функция, инсталацията на микрофона Turbo-X MKF-01 е като детска игра! Просто го свържи към свободен вход 3,5mm на PC или Mac и си готов за запис! А благодарение на Noise Canceling, записите ще са чисти, без дразнещи шумове.
MKF-01 tripod
 
Практична стойка
Turbo-X MKF-01 се придружава от лека - в цветовете на микрофона - регулируема стойка, която осигурява по-голяма стабилност по време на записите. Така, имаш една завършена система, която ти позволява качествени out-of-the-box записи и предавания!

Характеристики
    • Честотен диапазон 50 Hz - 16 KHz
    • Чувствителност -55dB ± 2 dB
    • Дължина на кабела 1.8 m
    • USB 2.0 1xUSB 2.0
    • Други характеристики Audio Mini-jack (3,5mm)
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >