Моята кошница

Logitech Mouse MX Anywhere 2S Light Grey

Каталожен номер: 3085791
149.99 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Logitech MX Anywhere 2S идва с ергономичен дизайн и компактни размери, за да бъде винаги с теб. Предоставя изключителна прецизност на движенията ти благодарение на сензора 4000 DPI, като работи върху всяка повърхност, дори и върху стъкло. Зарежда се от компютъра чрез micro-USB кабел, като с 3 минути зареждане предоставя цял ден автономия. Идеалният избор, когато си често в движение.

Turbo-X
 
 
Работи върху всякакви повърхности

MX Anywhere 2S работи върху всякакви повърхности. Новият сензор 4000 DPI Darkfield има възможността да засече движението върху всяка повърхност, дори и върху стъкло.

 
 
Скролиране, по-бързо от всякога

Скролът на MX Anywhere 2S дава възможност да променяш скоростта на скролиране, така че да избереш подходящата в зависимост от това дали преглеждаш големи документи, интернет сайтове или таблици в excel. Когато имаш нужда от по-голяма точност на движенията, просто натисни скрола, за да ти предостави прецизно скролиране. Ще удовлетвори всяка твоя потребност.

 
 
Зарежда се на момента   

MX Anywhere 2S се зарежда лесно, като я свържеш с кабела micro-USB към твоя компютър, слагайки край на нуждата от батерии. Също така, зареждайки MX Anywhere 2S само за 3 минути, можеш да я използваш цял ден. Това ти позволява за кратко време да подготвиш мишката си за работа, а с едно пълно зареждане можеш да разчиташ на нея в продължение на 70 дни.

 
 
Два начина на свързване

Можеш да свържеш MX Anywhere 2S по два начина безжично, или чрез Unifying приемника на Logitech, или чрез Bluetooth, във всеки случай с много ниска енергийна консумация. Технологията Easy-Switch на Logitech ти дава възможност да я свържеш с до три устройства и да ги превключваш, докосвайки един бутон, толкова лесно.

 
 
Ергономия в малки размери

Новата MX Anywhere 2S пасва перфектно на ръката ти. Проектирана е така, че да има компактни размери, за да я пренасяш винаги безпроблемно. Без значение дали си в офиса, в дома си, или навън, може да я носиш винаги с теб.

Характеристики
  • Употреба Desktop / Notebook
  • Интерфейс на свързване Bluetooth / Безжично
  • Технология Laser (Darkfield)
  • Автономия на батерията До 70 дни
  • Бутони 7
  • Други характеристики 4000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >