Моята кошница
SPRING SALE

Corsair Mouse M55 Pro RGB Gaming Wired

С оптичен сензор, 8 програмируеми бутона, динамично RGB осветление и устойчивост 50000000 клика!
Каталожен номер: 3261425
* Офертата е валидна от 11.04 до 21.04.2024
69.00 лв 79.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Точността е всичко, затова и сензорът 12400 DPI на M55 Pro RGB Gaming Mouse на Corsair отговаря прецизно на движенията на ръката ти, независимо дали искаш да се придвижиш бързо на дисплея, или да се прицелиш точно! 

Базирана на ноу-хау и качеството на Corsair, мишката M55 Pro RGB разполага с ергономичен grip, проектиран за максимален комфорт, независимо от размера на ръката ти или стила на хващане.

Картината се допълва от здравия (braided) кабел, динамичното RGB осветление и програмируемите бутони, предлагайки изключително представяне във всяка игра!

Turbo-X
Turbo-X
Чувствителност
12400 DPI

Чувствителността на мишката достига 12400 DPI (dots per inch). Оптичният сензор с висока резолюция изпълнява движения с изключителна точност и гладкост, за да не изгубиш нито pixel!

Turbo-X
Бутони
8 програмируеми

Благодарение на 8-те бутона, можеш да програмираш изпълнението на много команди, така че да превърнеш гейминга в още по-лесна задача.

Turbo-X
Свързване
С кабел USB

С устойчив (braided) кабел и кабелно свързване към USB порта на компютъра, предоставя бърза реакция в гейминга, ежедневното браузване, работата и използването на приложения.

 
 
Точност до милиметър!

Μ55 Pro RGB разчита с точност всяко твое движение благодарение на оптичния сензор, който достига 12400 DPI и поддържа смяна на резолюцията on-the-fly. Създадена да издържа, суичовете на бутоните могат да понесат 50.000.000 клика, за да бъдеш безмилостен с врага!

 
 
Избери "страна"!

С тегло само 86 грама, Corsair M55 RGB PRO ти позволява да играеш на най-високо ниво както с дясната, така и с лявата ръка, използвайки най-удобния grip, независимо от стила ти - Palm, Claw или Fingertip.

 
 
Програмирай я с Corsair iCUE!

Със софтуера iCUE създаваш динамични светлинни ефекти, регулирайки нюансите и интензивността в 2 зони на мишката, в зависимост от предпочитанията ти. Можеш да създадеш макроси за още по-голяма точност.

Характеристики
    • Употреба Gaming
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване С кабел
    • Бутони 8 програмируеми
    • Други характеристики 12000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >