Моята кошница

Logitech Wireless Mouse M330 Silent Plus Black

Браузвай в интернет, изпращай мейли и играй любимата си игра, без да притесняваш никого, с най-безшумната мишка на Logitech!
Каталожен номер: 2685841
55.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Браузвай в Интернет, изпращай мейли или играй любимата си игра, без да притесняваш никого, с най-безшумната мишка на Logitech! Тя е с 90% намален шум и висока производителност. Вашето семейство,колеги и приятели ще ви благодарят за подареното спокойствие с избора на Logitech Mouse M330 Silent Plus.

Насладете се на звука на тишината

Насладете се на тихо и спокойно преживяване за вас и околните с Logitech Mouse M330 Silent Plus, тя има крака, изработени от материал с висока производителност и гумени елементи за тихо плъзгане и превъртане. А проектираните с контури дръжки, изработени от мека гума създават пълен комфорт за вашата ръка.

Обхват

до 10 метра

Насладете се на безжична връзка до 10 метра благодарение на нано приемникът. M330 Silent Plus предлага Logitech Advanced Optical проследяване за ултра прецизни отигравания на почти всяка повърхност. Няма нужда от софтуер. Работи с Windows , Mac, Chrome OS™ или Linux -базирани компютри.

Батерия

до 24 месеца

Благодарение на енергийно ефективната конструкцуя ще ползвате двойно повече Logitech Mouse M330 Silent Plus. Тя автоматично преминава във “спящ” режим, когато не се използва.

Характеристики
    • Технология Optical
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Обхват До 10 m
    • Бутони 3
    • Други характеристики 1000 Dpi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >