Моята кошница
свежо

LG Monitor 27" 27MK430H-B

С IPS LED панел и Full HD резолюция, технология AMD FreeSync и функции DAS/Black Stabilizer, ще подобри твоето gaming изживяване!
Каталожен номер: 2850133
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 30.59 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Търсиш голям, "бърз" монитор с gaming характер, висока резолюция и гъвкав интерфейс на свързване? Тогава LG 27MK430H-B трябва да се нареди на челни позиции в списъка ти!

Разполага с технология Radeon FreeSync, за да се наслаждаваш на екшън сцени, време за реакция 5ms, функция Dynamic Action Sync, която минимизира насичането и резолюция Full HD 1080p, така че да виждаш всичко с отлично качество. 

Разполага с портове HDMI и VGA, като също така може да се регулира наклона (Tilt -5°~20°). Дава възможност за поставяне на стена (VESA 75x75) и има вход за слушалки 3.5mm.

Turbo-X
Turbo-X
Panel
IPS

С IPS технология естествената светлина не се отразява, като също така виждаш всичко ясно, с живи и реалистични цветове, където и да седиш.

Turbo-X
Резолюция
Full HD 

Високата Full HD резолюция ти позволява да гледаш филми, сериали, спорт, онлайн съдържание и видеоклипове в YouTube на 1920x1080 pixels.

Turbo-X
Ъгли на видимост
178°/178°

С широк ъгъл на видимост 178°/178°, няма да се наложи да седиш точно пред монитора, за да виждаш всичко ясно и чисто.

Turbo-X
Време за реакция
5ms

С време за реакция 5ms (GTG), бързите екшън сцени и FPS игрите се възпроизвеждат гладко и детайлно.

Turbo-X
Свързване
HDMI/VGA

С портове HDMI и VGA, за да свържеш компютър, конзола или проектор, за цифрови картина и звук от мултимедийно съдържание.

 
 
Висока достоверност, точно пресъздаване на цветовете

Благодарение на IPS технологията на дисплея, времето за реакция намалява, пресъздаването на цветовете се подобрява и потребителите могат да гледат буквално от всеки ъгъл.

 
 
По-ясна и гладка картина

Благодарение на технологията Radeon FreeSync, можеш да се наслаждаваш на гладко движение в екшън игрите с висока резолюция. Технологията Radeon FreeSync практически синхронизира честотата на опресняване на монитора със скоростта на кадрите, намалявайки накъсването.

 

 
 
DAS & Black Stabilizer

Функцията Dynamic Action Sync ти позволява да атакуваш противника без никакво забавяне. Синхронизира усещанията ти със сцени в реално време, които се случват в игри с бързо действие, минимизирайки забавянето. В шутър игрите, Black Stabilizer ти дава видимост, позволявайки ти да локализираш врага в тъмна среда, като я осветява. По този начин ще откриваш враговете, които се крият, за да те нападнат в мрака.

Turbo-X
Регулирай го!

Контролът е в твои ръце, тъй като можеш да регулираш наклона на монитора за изключителна ергономия, където и да го поставиш.

Turbo-X
OnScreen Control

Благодарение на OnScreen Control, можеш да правиш желаните настройки на монитора без да натискаш бутони и да се губиш в менюта! Можеш да направиш желаните настройки с твоята мишка и всичко ще се промени автоматично.

 

Turbo-X
Множество Picture Modes

С 6 различни режима Picture Modes (Custom, Reader, Color Weakness, Photo, Cinema, Game) и технологии Dynamic Action Sync, Black Stabilizer и OnScreen Control, ще регулираш всичко!

Характеристики
  • Вид Monitor
  • Диагонал 27 inches (68.58 cm)
  • Резолюция 1920 x 1080
  • Технология на дисплея LED с IPS матрица
  • Яркост 250 cd/m²
  • Време за реакция 5 ms
  • Ъгъл на видимост 178/178
  • Формат 16:9
  • Честота на опресняване 75 Hz
  • Интерфейс на свързване 1xHDMI 1xD-Sub
  • VESA 75 x 75
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >