Моята кошница

Lacie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB

Каталожен номер: 2767422
1449.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 44.68 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

LaCie представя еволюцията на известното решение за съхранение 2big Dock, с нови Dual-Disk модели, които интегрират двойни портове Thunderbolt 3.

 

Проектиран от Neil Poulton, LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 предоставя скорости до 440MB/s, иновативен дизайн с RAID за по-голяма надеждност, огромен капацитет и съвместимост с PC / Mac. С дискове Seagate IronWolf Pro и услуга за спасяване Seagate SRS, гарантира абсолютна сигурност на данните ти, необходим "инструмент" за фотографи и режисьори, както и елегантна, но мощна станция за свързване, която осигурява портове за свързването на други устройства.

 

Чрез един единствен кабел, опростяваш и съсредоточаваш всичко на работната си повърхност, свързвайки карти SD, Compact Flash и други устройства с твоя лаптоп, подобрявайки възможностите му.

Turbo-X
 
 
Скорост и вместимост

Като създател - професионалист боравиш с голям обем чувствителни данни, следователно качеството и скоростта на периферията ти са от голяма важност. С вместимост 8TB, LaCie 2big Dock ти предлага достатъчно място за създаването на големи библиотеки с видеа (4K/FHD) и снимки (RAW) с висока резолюция, със скорости до 440MBs, така че да обработваш материалите си в Lightroom или Premiere безпроблемно.

 
 
Спасяване на твоите данни

Въпреки че enterprise-class IronWolf Pro дисковете на Seagate са непоклатими, изключителното качество на конструкция на LaCie и услугата за спасяване SRS на Seagate осигуравят защита на файловете ти за следващите 5 години! Дори ако 2big Dock падне, се счупи или се намокри, лабораториите на Seagate ще възстановят файловете ти с две лесни стъпки.

 
 
Мулти инструмент за свързване

LaCie 2big Dock е мощна станция за свързване. Със слотове SD/CF в предната част, позволява да получаваш директно файлове от карти памет, които идват от дронове, камери DSLR, GoPro и други устройства. Разполага с USB 3.0 hub, за да зареждаш смартфона или камерата си, дори и USB-C лаптопа си. Също така, чрез DisplayPort, ще можеш да свързваш монитори с висока резолюция, 720p/1080p или 4K.

Характеристики
    • Вместимост 8 TB
    • Брой HDD 2
    • Raid Да, 0/1/JBOD
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >