Моята кошница

Canon Обектив EF 24-105 F3.5 - 5.6 IS STM

Телеобектив с фокусна дължина от 24mm до 105mm, стабилизатор на изображение и технология STM за запис на видео с високо качество!
Каталожен номер: 2662469
799.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
При теб между 26.01 и 27.01.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Гъвкав стандартен вариообектив за фотоапарати с пълнокадров сензор. Canon EF 24-105 mm f/3.5-5.6 IS STM е телеобектив с високо качество, идеален за портрети, пейзажи, кадри на открито. Оборудван е с технология STM, която позволява плавно и безшумно фокусиране по време на заснемане на видео, както и с бърз и прецизен автофокус. Предоставя много добри резултати в условия на слаба осветеност, благодарение на стабилизатора на изображение (4 стъпки по-ниска скорост на затвора), който намалява размазването, причинено от заклащането на фотоапарата.

Canon-EF
Тип обектив
Телеобектив

Телеобективът се използва основно, за да приближи отдалечени фотографски обекти, благодарение на голямото фокусно разстояние.

Категория обектив
Zoom 

Zoom обективите имат променливи фокусни разстояния, предоставяйки резултата от комбинация на два или повече обектива. Canon 24-105mm предоставя различни фокусни дължини (24, 35, 50, 70, 85 & 105 mm) със съответните резултати.

Диафрагма
f/3.5-5.6 

Диафрагмата определя количеството на преминаващата светлина през обектива на фотоапарата. Колкото по-малка е стойността, толкова по-ярък е обективът! 

Диаметър на филтъра
77mm 

Обективът работи с различни филтри както защитни, така и за създаване на творчески ефекти. Диаметърът показва кой филтър за кой модел обектив е подходящ.

Съвместимост
Canon EF

Обективът Canon 24-105 е съвместим с всички Full Frame Canon фотоапарати или Canon APS-C DSLRs, които поддържат EF монтаж.

 

Приближава те до действието!

Възможностите на Canon EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM са изключително големи, особено ако искаш да снимаш движещи се обекти, портрети или пейзажи, но и в случаите, в които не искаш да пренасяш тежко оборудване. С фокусна дължина 24-105 mm, заоблена диафрагма със 7 ламела и бърз автофокус за прецизност, можеш във всеки момент да заснемеш панорамно движение. Можеш да правиш професионални видеа благодарение на технологията за фокусиране STM, която е толкова тиха, че звукът й не се записва от микрофона на фотоапарата.

 
Кажи «довиждане» на размазаните снимки

С тегло само 525g, EF 24-105mm f/3.5-5.6 IS STM е идеален за твоите пътешествия. Позволява ти да снимаш голяма гама обекти, без да се налага да спираш, за да сменяш обектива, със стабилизатор на изображение до 4 стъпки, който намалява размазването на снимките, причинено от заклащането на фотоапарата.

 
6 обектива в 1!

Най-силната характеристика на един zoom обектив е, че включва повече обективи! Canon EF 24-105 mm разполага с 6 различни фокусни дължини (24, 35, 50, 70, 85 & 105 mm) и ти позволява да снимаш от пейзажи до впечатляващи близки портрети. Избери фокусната дължина, която ти върши работа и започни да твориш!

 
Технология STM

Създай филми с високо качество по време на почивката, с почти безшумната технология STM. Стъпковият мотор предоставя стабилно и непрекъснато фокусиране, като се записват само звуците от природата, а не шумът от фокусиращия мотор, за гладко и безшумно снимане на видео с EOS фотоапарати.

Характеристики
    • Тип обектив Zoom
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >