Моята кошница

Sony Ghost Of Tsushima Playstation 4

Каталожен номер: 2809079
19.98 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Действието на играта се развива във феодална Япония. В това екшън приключение с отворен свят ще обикаляш из необятни провинции и обширен терен. Люлеещи се бамбукови гори, богато украсени замъци и места, които те предизвикват да ги изследваш. Потопи се в света на самураите и разкрий скритата красота на Tsushima, носейки katana със себе си.

Turbo-X
 

Стани самурай

1274, монголската армия нахлува в Япония и по-конкретно на остров Tsushima. В Ghost of Tsushima поеми ролята на самураи, които воюват с армията. В трейлъра ще видиш водача на монголците, един тип, който се описва като "разумен убиец" и се опитва да те сплаши.

 

Възходът на призрака

Jin е отгледан и обучен по методите на самураите. Когато монголите лесно побеждават самурайските сили, светът на Jin е разбит. Трябва да се откъсне от традицията, да се превърне в нов вид войн и да защити това, което е останало от дома и народа му на всяка цена.

 

Въоръжи се подходящо!

Оръжията ще бъдат ключ за свободата на Япония в играта. Освен традиционния меч katana, ще използваш и дълги лъкове, огън и бронирани колесници с коне.

Характеристики
    • Тип игра Action Adventure
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >