Моята кошница

Ubisoft Watch Dogs Legion Gold Edition Playstation 4

Каталожен номер: 3265552
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

В близко бъдеще, Лондон се намира пред срив. Един режим на наблюдение, който има очи навсякъде, потиска гражданите. Частни военни групировки контролират улиците и силни престъпни групи експлоатират слабите. Приготви се да изследваш една огромна, отворена градска среда, където можеш да посетиш много от известните места в Лондон. Но съдбата му е в твои ръце и се базира на способността ти да се справиш с предизвикателствата. Готов ли си за съпротива?

Очаква се!

Turbo-X
 
 
Gold Edition!

Поръчай предварително Watch Dogs Legion Gold Edition и играй 3 дни по-рано (на 03/03/20). Освен това, ще се насладиш и на допълнително дигитално съдържание като нови начини на игра със Season Pass, за да получиш ранен достъп (7 дни по-рано) до 4 героя и мисията «Not In Our Name». Изправи се срещу измамници, които използват елементите на DedSec и отключи добре познатата награда - маска за героите си. Ще получиш и скин за автомобил DedSec Car, за да направиш колата си TOP!

 
 
Pre-Order Bonus I

Поръчай предварително играта, за да получиш достъп до Golden King Pack, за да се отличат персонажите ти по улиците на Лондон с маската Uneasy Lies, скина за оръжието Serpent Sisters Pistol и скина за автомобил Lux Car.

 
 
Pre-Order Bonus II

Поръчай предварително играта и се наслади на невероятно дигитално съдържание, което ще те пренесе в света на Watch Dogs с всички необходими елементи!

 
 
Създай свой собствен екип

Изживей една безпрецедентна иновация в играта! Всеки може да стане част от твоя екип и да има своя уникална история, личност и способности.

 
 
Хакването е твоето оръжие

Хаквай въоръжени дронове и роботи-шпиони! Използвай наметало Augmented Reality, за да премахваш дискретно враговете си и всичко, което изглежда като заплаха за теб!

 
 
Съюзи се с приятели

Обедини силите си с до трима приятели, за да изследвате заедно света или да участвате в нови co-op мисии и предизвикателства.

Характеристики
    • Тип игра Action Adventure
    • Конзола Playstation 4
    • PEGI Rating 18+
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >