Моята кошница

Google Bluetooth Speaker Home Mini Carbon

Наслаждавай се на звук с кристално качество, със свързване WiFi/Bluetooth, вграден микрофон и възможност за контрол на Chromecast устройства с гласови команди!
Каталожен номер: 3103528
79.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

 

С един поглед

Помага ти да организираш деня си, идва с най-актуалните функции на Google Assistant (свързване с над 1000 устройства), звук 360° и вход за свързване с различни аудио системи. 

Благодарение на Google Home Mini, ще можеш да настройваш алармата с гласа си, да избереш любимата си песен, която да те буди и да се информираш за всичко по света, чрез новини от любимите си телевизионни програми! Google Home Mini може да включва и изключва телевизора, да стартира Netflix, да ти намери интересни статии в интернет и всичко това само с няколко гласови команди! 

Изисква се връзка с WiFi. Поддържа гласови команди на английски, френски, немски, индийски, индонезийски, корейски, италиански, японски, полски, португалски, руски, испански, шведски, тайландски и турски.

 

 

Turbo-X
 
 
Hands-Free забавление

Пусни, спри или смени филма по телевизията чрез гласова команда! Google Home Mini работи безупречно с Chromecast, за да можеш да се наслаждаваш на видео и музика от платформи като Netflix, YouTube, Spotify и други.

 
 
Информирай се чрез Google!

Ако искаш да научиш повече за любимите си спортни събития, за времето утре или последните новини от света, просто попитай Google Home Mini!

 
 
Smart Ηome с Google Home Mini

С вградените гласови команди на Google Assistant твоят дом става по-умен от всякога: използвай гласа си, за да управляваш Google Home Mini. Свържи се с твоите smart gadgets и съвместими устройства вкъщи, за да ги контролираш от разстояние, докато си почиваш. 

 
 
Истински AI
асистент

За да осъществиш сложни изчисления, да преобразуваш мерни единици, да научиш повече за движението по пътищата или да се информираш за локацията на учреждения и институции, просто попитай Google Assistant!

 

Характеристики
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth/ WiFi
    • Цвят Карбон
    • Тегло 173 g
    • Други характеристики Google assistant. Контрол на Chromecast устройства с гласови команди
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >