Моята кошница

JBL Speaker Bluetooth Flip 5 Blue

Малка, но мощна колонка за безкрайно безжично забавление, с възможност за свързване чрез Bluetooth, функция JBL PartyBoost, водоустойчив дизайн и 12 часа автономия на батерията!
Каталожен номер: 3290883
249.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Слушай любимите си парчета, когато си в движение, с Flip 5, преносима, но мощна Bluetooth колонка на JBL! Времето е лош? Не се тревожи. Водоустойчивият й дизайн ти позволява да се наслаждаваш на чист звук при дъжд и слънце!

Комбинирай две съвместими колонки с JBL PartyBoost за мощен стерео звук или още повече, за да организираш още по-голямо парти. С автономия на батерията 12 часа, възможност за вертикално или хоризонтално поставяне, наситени цветове и тегло само 540g, ще се превърне в любимия ти аксесоар за всеки годишен сезон!

Turbo-X
Turbo-X
Мощност
20W (RMS)

С мощност 20W (RMS), за да се наслаждаваш на силен звук, без изкривявания.

Turbo-X
Дизайн
Водоустойчив

Независимо дали слушаш музика на закрито, или на открито, няма нужда да се тревожиш, тъй като безжичната колонка е водоустойчива със степен на защита IPX7.

Turbo-X
Автономия на батерията
12 часа

Вземи я със себе си на екскурзия или на плажа и слушай музика с приятелите си, тъй като батерията с капацитет 4800 mAh издържа до 12 часа.

 
 
Звукът, както трябва да се чува!

Почувствай музиката: новият говорител в амфитеатрална форма (racetrack) на Flip 5 предоставя по-мощен бас, чисти средни честоти и кристални високи, в един компактен корпус с размери 18.1 x 6.9 x 7.4 cm и тегло 540 грама!

 
 
Вземи я със себе си навсякъде!

Нека музиката да звучи по-силно - с характерния звук и качеството на JBL - и не се тревожи за незначителни неща, като например зареждането на батерията. С Flip 5 ще се наслаждаваш на 12 часа непрекъснато възпроизвеждане на музика. Батерията му се зарежда за 2,5 часа.

 

 
 
Отпусни се и се наслаждавай на музиката!

Парти на басейна или на плажа? Внезапна буря или слаб дъжд? Вземи JBL Flip 5 навсякъде, без стрес. Разполага със сертификат IPX7 и е водоустойчива на дълбочина 1 метър, за музикални приключения на открито!

Характеристики
  • Обща мощност 20 Watt (RMS)
  • Капацитет на батерията 4800 mAh
  • Автономия на батерията До 12 часа
  • Интерфейс на свързване Безжично
  • Свързване Bluetooth
  • Водоустойчивост IPX7
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >