Моята кошница

Marshall Kilburn II + Major III Bundle

Един страхотен bundle за меломани!
Каталожен номер: 3280748
699.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Marshall представя HIT THE ROAD 2019 Bundle, който включва мощната преносима колона Kilburn II и безжичните премиум слушалки Major III Bluetooth.

С тегло само 2.5 kg и най-мощния звук в категорията си, Kilburn II предоставя чисти средни честоти, дълбок бас и разширени високи, ненадминати за колона с такъв размер. Базирана на Blumlein техниката за многоизмерен стерео звук, с мощност 36W, безжичната колона на Marshall - въпреки малкия си размер - е изненадващо мощна и ще те потопи в любимата ти музика. Пластмасовите предпазители в ъглите и устойчивият дизайн я правят още по-подходяща за използване на открито.

С безжична технология Bluetooth aptX, customized drivers 40mm, удобни on-ear възглавнички и автономия на батерията 30+ часа, безжичните слушалки Major III Bluetooth предоставят високо качество на звук в целия честотен диапазон, за да се наслаждаваш на любимата си музика, където и да се намираш.

Turbo-X
 
 
Vintage Design

С Rock ‘n’ Roll характер, предната част на Kilburn II е украсена с метална решетка, която напомня на микрофон, а вдъхновената от колан за китара дръжка ти помага да я пренасяш безпроблемно.

 
 
Control Knob

Marshall Major III Bluetooth разполагат с многофункционален Control Knob, чрез който можеш да активираш слушалките, да управляваш музиката, но и да приемаш или отхвърляш директно телефонни обаждания.

 
 
Малък размер, голяма автономия

В горната част на колоната ще откриеш аналогови контролери за баса, високите и силата на звука, като също така има и индикация за батерията. Marshall Kilburn II предоставя 20+ часа възпроизвеждане с едно пълно зареждане (с продължителност 2,5 часа), поддържа също Quick Charge за 3 часа възпроизвеждане със зареждане само 20 минути.

 
 
Сгъваема, ергономична конструкция

Major III Bluetooth ще бъдат с теб при всяко пътуване, тъй като сгъваемата им конструкция ги прави лесни за носене, а подсилените 3D свързващи елементи позволяват свободното им завъртане, така че да се адаптират към формата на главата ти, осигурявайки ти комфорт при продължително слушане.

Turbo-X
Bluetooth 5.0 aptX

Kilburn II разполага с технология Bluetooth 5.0 aptX за безжично възпроизвеждане на звук с висока достоверност, чрез съвместимо устройство и на разстояние до 10m от колоната.

Turbo-X
Сертификат IPX2

Със степен на защита IPX2, Kilburn II е устойчива на капки вода, за да избегнеш неприятни инциденти.

Turbo-X
Отделен кабел 3,5mm на слушалките

Marshall Major III Bluetooth идват с отделен кабел 3,5mm, за да се наслаждаваш на музиката си безжично, но и да я споделяш лесно с приятел.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >