Моята кошница
свежо

Sonos Speaker Move Black

С безжичен интерфейс на свързване и голяма автономия, съвместимост с Apple AirPlay 2, както и гласови команди чрез Google Assistant и Amazon Alexa!
Каталожен номер: 3486389
799.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Sound Anywhere: безжичната колонка SONOS Move разполага с технология Trueplay™ за автоматична синхронизация, съвместимост с Apple AirPlay 2 и поддръжка на дигиталните асистенти* Google Assistant и Amazon Alexa!

Самозахранваща се, с автономия на батерията до 10 часа и специална база за зареждане с USB-C за по-бързо зареждане (12V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A), включва микрофони с голям обхват, един downward-firing tweeter за чисти високи и един mid-woofer за средни и ниски честоти, както и дигитални усилватели Class-D (2x) за балансиран звуков резултат.

Здрава и устойчива (IP56), с размери 240 x 160 x 126 mm (3 kg), сензорни бутони и светлинни индикации, както и издръжливост на влага, за да я поставиш, където пожелаеш.

* Google Assistant (на устройства SONOS) поддържа английски, немски, френски, норвежки, шведски, датски, италиански, испански и холандски.
SONOS Move
 
 
В хармония със средата!
Наслади се на изключително богат бас, широк диапазон на звука и автоматична синхронизация чрез софтуера Trueplay™, който настройва звука на SONOS Move, в зависимост от местоположението ти и това, което слушаш!
 
 
 
Възможност за гласов контрол!
С вградените дигитални асистенти Google Assistant и Amazon Alexa, SONOS Move ти позволява да възпроизвеждаш любими музикални парчета, да проверяваш най-важните новинарски заглавия, да настройваш аларми, да получаваш отговори на въпросите си и много други, без никакви допълнителни такси!
 
 
Изключително устойчива!
Сертифицирана с IP56 за устойчивост на влага, прахови частици и удари, SONOS Move не се плаши от случайни падания или неравности. Компонентите й са защитени от едно здраво покритие с модерен дизайн в черен цвят.
 
 
Зареждаш и се наслаждаваш!
SONOS Move те освобождава от кабели. Единственото, което трябва да направиш, е да я поставиш на индуктивната база за зареждане. Батерията ще се зареди по-бързо отколкото очакваш (изисква се зареждане чрез USB-C, 12V/3A, 15V/3A или 20V/2.25A).

Характеристики
    • Интерфейс на свързване Безжично
    • Свързване Bluetooth/ WiFi
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >