Моята кошница
свежо

AMD CPU Ryzen 5 3600X (AM4/3.8 GHz/36 MB)

Очаква се! С ядра с архитектура Zen 2 и впечатляващи тайминги, поддръжка на PCIe 4.0 и изключителни технологии на AMD, предефинира производителността на Gaming PCs!
Каталожен номер: 3260259
549.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 28.36 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Built to Perform. Designed to Win: Проектирани да вдъхновяват геймъри, streamers и създатели на съдържание, процесорите от серията AMD Ryzen 3000 - първите в света на 7nm - предоставят несравними технологии за изключителна производителност. 

Усъвършенстваният AMD Ryzen 5 3600X интегрира 6 ядра с архитектура Zen 2 (12 процесорни threads) и 36MB кеш памет. Работи на 3,8GHz, като работната честота може да достигне 4,4GHz (Max Boost Clock). Съвместим е с новия X570 chipset на AMD, поддържа стандарта PCIe 4.0, изкуствен интелект (neural-net AI) и технологии Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Pure Power и AMD StoreMI.

Turbo-X
Turbo-X
Socket
AM4

Socket AM4 е създаден за съвременните процесори на AMD, с цел подобрени постижения и отлично сработване на процесора с останалите компоненти на системата.

Turbo-X
Cores
6C/12T

6-те ядра с архитектура Zen 2 в комбинация с 12 процесорни threads са създадени за по-добро разпределение на задачите и реакция, която спира дъха. Всичко става много по-бързо..

Turbo-X
Кеш памет
36MB

Голямата кеш памет 36MB на процесора осигурява невероятни скорости, така че всички процеси се извършват по-бързо.

Turbo-X
Честота
4,4GHz (Max Frequency)

Всичко се изпълнява, без следа от забавяне. С тактовата честота на процесора 3,8GHz, която може да достигне 4,4GHz, програмите, игрите и приложенията ти никога няма да "забият".

 
 
Ненадминато представяне!

По-високи скорости, повече памет и по-голяма честотна лента от предишното поколение: Процесорите AMD Ryzen™ 3000 - с ядра с микроархитектура Zen 2 - представляват нов стандарт за висока производителност. Създадени с тази философия, ще надминат очакванията дори на най-взискателните потребители и ще определят нови стандарти при избора на High End Gaming CPUs.

 
 
Върхова технология!

Процесорите Ryzen™ 3000 са създадени по 7nm технология, най-напредналата в света. В комбинация с охладителите Wraith запазват температурата ниска, без абсолютно никакъв компромис! Успоредно с това, възможностите на невронната мрежа променят производителността на ядрата в зависимост от работното натоварване на приложенията - едно предимство, което печелиш, само когато имаш най-усъвършенствания gaming CPU в света!

 
 
Връх на иновациите!

AMD Ryzen™ 3000 са първите процесори с поддръжка на стандарта PCI Express 4.0 (PCIe 4.0), както и със съвместимост с X570 chipset на AMD, предлагайки по-голям канал за комуникация и несравними постижения с най-добрите дъна, графични карти и твърди дискове, които се предлагат на пазара. Също така са съвместими с по-старите поколение дънни платки, предлагайки нови възможности и стойност на инвестицията ти.

Характеристики
  • Употреба Gaming
  • Socket AM4
  • Брой ядра на процесора 6
  • Тактова честота на процесора 4.40 GHz
  • Архитектура 7 nm
  • Cache 36 MB
  • Cooling Device Да
  • Опаковка Box
  • Други характеристики Base Frequency: 3.8 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >