Моята кошница
0% лихва

AMD CPU Ryzen 7 3700X (AM4/3.6 GHz/36 MB)

С ядра с архитектура Zen 2 и впечатляващи тайминги, поддръжка на PCIe 4.0 и изключителни технологии на AMD, предефинира производителността на Gaming PCs!
Каталожен номер: 3260275
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
РАВНИ ВНОСКИ БЕЗ ЛИХВА С КРЕДИТНА КАРТА

Пример: 0% ГПР, без лихви и такси. Пазаруваш за 1000 лв., плащаш 10 месечни вноски по 100 лв. - общо 1000 лв.

Важи за покупки на изплащане на равни вноски, чрез откриване или използване на кредитна карта, за суми от 299 лв. до разполагаемия кредитен лимит за срок от 10 месеца. Вноските се запазват само при изплащане навреме. За всички други трансакции с карта важат ГЛП, такси, ГПР, съгласно Договора за револвиращ кредит. Важи за всички стоки в магазините и сайта на Plesio.

Срок: от 11.04 до 21.04.2024 г.
Лизингови схеми ( от 133.00 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Built to Perform. Designed to Win: Проектирани да вдъхновяват геймъри, streamers и създатели на съдържание, процесорите от серията AMD Ryzen 3000 - първите в света на 7nm - предоставят несравними технологии за изключителна производителност. 

Усъвършенстваният ΑMD Ryzen 7 3700Χ интегрира 8 ядра с архитектура Zen 2 (16 процесорни threads) и 36MB кеш памет. Работи на 3,6GHz, като работната честота може да достигне 4,4GHz (Max Boost Clock). Съвместим е с новия X570 chipset на AMD, поддържа стандарта PCIe 4.0, изкуствен интелект (neural-net AI) и технологии Precision Boost Overdrive5, Precision Boost 2, Pure Power и AMD StoreMI.

Turbo-X
Turbo-X
Socket
AM4

Socket AM4 е създаден за съвременните процесори на AMD, с цел подобрени постижения и отлично сработване на процесора с останалите компоненти на системата.

Turbo-X
Cores
8C/16T

8-те ядра с архитектура Zen 2 в комбинация с 16 процесорни threads са създадени за по-добро разпределение на задачите и реакция, която спира дъха. Всичко става много по-бързо.

Turbo-X
Кеш памет
36MB

Голямата кеш памет 36MB на процесора осигурява невероятни скорости, така че всички процеси се извършват по-бързо.

Turbo-X
Честота
4,4GHz (Max Frequency)

Всичко се изпълнява, без следа от забавяне. С тактовата честота на процесора 3,6GHz, която може да достигне 4,4GHz, програмите, игрите и приложенията ти никога няма да "забият".

 
 
Ненадминато представяне!

По-високи скорости, повече памет и по-голяма честотна лента от предишното поколение: Процесорите AMD Ryzen™ 3000 - с ядра с микроархитектура Zen 2 - представляват нов стандарт за висока производителност. Създадени с тази философия, ще надминат очакванията дори на най-взискателните потребители и ще определят нови стандарти при избора на High End Gaming CPUs.

 
 
Върхова технология!

Процесорите Ryzen™ 3000 са създадени по 7nm технология, най-напредналата в света. В комбинация с охладителите Wraith запазват температурата ниска, без абсолютно никакъв компромис! Успоредно с това, възможностите на невронната мрежа променят производителността на ядрата в зависимост от работното натоварване на приложенията - едно предимство, което печелиш, само когато имаш най-усъвършенствания gaming CPU в света!

 
 
Връх на иновациите!

AMD Ryzen™ 3000 са първите процесори с поддръжка на стандарта PCI Express 4.0 (PCIe 4.0), както и със съвместимост с X570 chipset на AMD, предлагайки по-голям канал за комуникация и несравними постижения с най-добрите дъна, графични карти и твърди дискове, които се предлагат на пазара. Също така са съвместими с по-старите поколение дънни платки, предлагайки нови възможности и стойност на инвестицията ти.

Характеристики
    • Socket AM4
    • Брой ядра на процесора 8
    • Тактова честота на процесора 4.40 GHz
    • Архитектура 7 nm
    • Cache 36 MB
    • Cooling Device Да
    • Опаковка Box
    • Други характеристики Base Frequency: 3.6 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >