Моята кошница
свежо

Intel CPU Core i5 9500 (1151/3 GHz/9 MB)

Каталожен номер: 3232662
529.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 27.33 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Процесорите Intel Core 9-то поколение предефинират производителността на Desktop PCs в гейминга, създаването на съдържание и overclocking, предоставяйки върхово представяне и въвеждайки потребителя в един нов свят на вълнуващи изживявания.

6-ядреният процесор Intel Core i5-9500 променя представите за скорости. Създаден за socket 1151 на Intel, има работна честота 3 GHz (Max Turbo на 4,4 GHz), вградена графична карта Intel UHD Graphics 630 и голяма кеш памет (9MB), ще накара системата ти да стартира буквално всичко!

 

Turbo-X
Turbo-X
Socket
Intel 1151

Socket 1151 е създаден за съвременните процесори на Intel с цел подобрена производителност и отлично сработване на процесора с останалите компоненти на системата.

Turbo-X
Cores
6 ядра

6 ядра, готови за всичко! Всичко става изключително бързо, тъй като 9-тото поколение е създадено за още по-добро разпределение на задачите между ядрата на Intel Core за спираща дъха реакция.

 

Turbo-X
Работна честота
3GHz

Всичко се изпълнява веднага, без никаква следа от забавяне. Със скорост на процесора 3 GHz, която достига 4.4 GHz (Max Turbo), програмите, игрите и приложенията ти няма да "забият".

Turbo-X
Кеш памет
9MB SmartCache

Голямата кеш памет 9MB на процесора осигурява невероятни скорости. Всички процеси стават още по-бързо.

 
 
Най-мощното поколение Intel Core

Core процесорите 9-то поколение на Intel предоставят по-висока скорост в обработката на данни и по-бърза реакция в комбинация с технологията Intel Optane, поддръжка на памет DDR4 RAM до 64GB със скорост на предаване до 2666 MT/s, поддръжка за chipset Intel Z390, който осигурява безпроблемно свързване за всички устройства, с вграден USB 3.1 (Gen 2), Intel Wireless-AC и поддръжка на Gigabit Wi-Fi.

 
 
Gaming на друго ниво

Gaming, Recording, Streaming без компромиси: Desktop PC, който се захранва от Intel Core процесор 9-то поколение, предоставя производителността, от която се нуждаеш във всеки един момент, с технология Intel Quick Sync Video за live-stream и multitasking без прекъсване. С до 40 PCIe lanes за изключителна гъвкавост и в комбинация с технологията на паметта Intel Optane, дава възможност да ускориш зареждането и стартирането на игрите, които играеш често.

 
 
Създаване без ограничения

Отключи творческите си способности с Intel Core процесорите 9-то поколение, които ти дават възможност да създаваш, да редактираш и да споделяш всичко, без да чакаш с: кодиране / декодиране 10-bit HEVC, декодиране 10-bit VP9, гладко стрийване на съдържание 4K UHD в реално време, вълнуващо изживяване с видео 4K/360 градуса, HDR и Rec. 2020 (Wide Color Gamut) за отлично пресъздаване на цветовете.

Turbo-X
Завършена гама CPUs

9-тото поколение процесори Intel Core разполага със CPUs, които могат да покрият всяка нужда - от gaming и дигитално създаване на съдържание до забавление и обща употреба - в зависимост от потребностите.

Turbo-X
Максимална сигурност

Процесорите Intel Core 9-то поколение интегрират технологии за сигурност на ниво хардуер, които допринасят за по-добрата защита на софтуера, с който разполага твоят компютър (Intel SGX, Intel BIOS Guard и Intel Boot Guard).

Turbo-X
Ще ти покаже всичко

С вградената в процесора графична карта Intel UHD 630, ще гледаш всичко в 4K! С усъвършенствани възможности, това е една надеждна графична карта, която ще отговори на изискванията на съвременното ежедневие.

Характеристики
  • Употреба Desktop
  • Опаковка Box
  • Socket 1151
  • Тактова честота на процесора 3 GHz
  • Брой ядра на процесора 6
  • Cache 9 MB
  • Архитектура 14 nm
  • Cooling Device Да
  • Графична карта Вградена
  • Модел графична карта Intel UHD 630
  • Други характеристики 64 Bit. Maximum Frequency: 4.4 GHz
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >