ОБАДИ СЕ БЕЗПЛАТНО НА 080018200
Моята кошница
на фокус

Bang & Olufsen BeoPlay H9 3rd Gen Matte Black

Каталожен номер: 3514633
659.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Безжична свързаност, усъвършенствана технология за потискане на активния шум и изискан алуминиев сензорен интерфейс в стил over-ear, създадени за максимален дълготраен комфорт! Beoplay H9 разполага със специален бутон за управление чрез гласов асистент*, 25 часа безжично възпроизвеждане и обновени функционалности на дизайна.

Turbo-X
 
 
Изследвай звука. Наслади се на тишината, където и да си!

Безжичен звук с премиум качеството на Bang & Olufsen с усъвършенствана технология за потискане на активния шум и режим на прозрачност. С интуитивен алуминиев сензорен интерфейс за управление на звука и разговорите, специален бутон за управление чрез гласов асистент, автентични ръчно изработени материали за луксозен комфорт и до 25 часа работа на батерията гарантират удължено безжично възпроизвеждане

 
 
Гласов асистент и възпроизвеждане на музика до 25 часа

Една от новите важни характеристики на BeoplayH9 е използването на гласов асистент посредством специален бутон за управление. Това ви дава възможност да управлявате живота си в движение - да намирате любимата си песен, да чуете последните новини или прогнозата за времето - всичко това само с вашия глас.По-голямата несменяема батерия гарантира на Н9 до 25 часа възпроизвеждане с активирани функции за Bluetooth и потискане на активния шум.

 
 
Стилен и удобен дизайн

Специален бутон за управление чрез гласов асистент. С него управлявате живота си в движение - пускате любимата си песен, слушате последните новини или прогнозата за времето - всичко това само с вашия глас. Натиснете и задръжте специалния бутон и асистентът е на ваше разположение. Ако не работите с гласов асистент, ползвайте бутона за команди.Стилният алуминиев диск с прецизно изработени детайли и скосен ръб красиво подчертава първокласния материал.С цел оптимален комфорт, възглавничките за уши са с подобрен дизайн, за да осигурят още повече място за ушите отвътре.

Характеристики
  • Тип Headphones
  • Форма Over ear
  • Свързване Bluetooth
  • Микрофон Да
  • Честотен диапазон 20 Hz - 22 kHz
  • Капацитет на батерията 1110 mAh
  • Автономия на батерията До 33 часа
  • Други характеристики Active Noise Cancellation
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >