Моята кошница
промоция

Fresh 'n Rebel Gift Box Ruby

Елегантни аксесоари със страхотни цветове в подаръчна опаковка, за да се наслаждаваш на любимите си джаджи, навсякъде и по всяко време!
Каталожен номер: 2795515
99.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Fresh 'n Rebel, известна с изключително качествените си аксесоари, революционните нюанси и уникалните материали, създава Gift Box, който съдържа три от най-добрите продукта, един страхотен подарък за всеки бюджет!

В една елегантна и цветна опаковка, холандската компания включва безжичната Bluetooth колонка Rockbox Cube Fabriq Edition, за да се наслаждаваш на музиката си, удобните слушалки Caps за личното ти забавление и комуникация, както и един джобен powerbank с капацитет 3000 mAh, за да зареждаш смартфона или таблета си, създавайки перфектната “Fresh 'n Rebel” комбинация!

Turbo-X
 
 
In fashion

Холандски дизайн, съчетан с качествени материали и изключителен звук за съвременна визия и усещане. Тапицирана с плат от специални конци и украсена с кожен етикет с релефно лого, Rockbox Cube Fabriq Edition ще "облече" музиката ти по най-стилния начин! С тегло 140gr, ще бъде винаги с теб, а благодарение на Bluetooth 4.0 интерфейса на свързване, дава възможност да свързваш безжично всички твои устройства и да се наслаждаваш на музика, без използването на кабели. Също така, може да я използваш и с jack 3.5mm.

 
 
In tune. In style.

Свържи слушалките Caps към смартфон или всяко друго съвместимо устройство и се наслади на любимите си парчета, където и да си. Дизайнът οn-ear в комбинация с говорителите 40mm, ограничава външните шумове, за да чуваш всичко още по-ясно. Спираловидният, свалящ се кабел с jack 3.5mm и 90-градусов ъгъл включва контролер, за да не се налага да вадиш телефона си, за да спреш песента или отговориш на телефонно обаждане.

 
 
Pocket Power!

Малък, стилен и лек, с капацитет 3000 mAh, powerbank на Fresh 'n Rebel може да зареди напълно батерията на един смартфон поне веднъж или да «съживи» батерията на таблет, фотоапарат или iPod. Изработен от висококачествени материали, има всички необходими защитни елементи за сигурността на твоите устройства, като е получиш сертификат (UN38.3) за използване в самолет. Също така, има ярки индикации, за да контролираш нивото на батерията му.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >