Моята кошница
web offer

HUAWEI Bluetooth Sporty FreeLace CM70-C Black

Каталожен номер: 3256758
149.00 лвЦена в магазина
139.00 лв.
Интернет цена

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Музиката винаги с теб! Слушалките HUAWEI FreeLace се отличават с модерния си гъвкав дизайн, който им позволява да се увиват лесно, без да се оплита кабелът.

Благодарение на вградения порт Type-C и технологията HUAWEI HiPair, могат да се свързват директно с твоя смартфон, а в случай на спешна нужда по време на тренировки могат да се заредят от устройството ти, осигурявайки до 18 часа възпроизвеждане само с едно зареждане (12 дни в режим Stand-By). 

С Dual-channel Wind и Bluetooth Noise Reduction за несравнимо качество на звук по време на обаждания, магнитен сензор Hall за спестяване на енергия, сертификат IPX5 и красиви цветове, ще се превърнат в любимия ти аксесоар!

Turbo-X
 
 
Технология HUAWEI HiPair

Чрез вградения порт USB Type-C и усъвършенстваната технология HUAWEI HiPair, HUAWEI FreeLace се свързват лесно и бързо със смартфона ти, като успоредно с това са готови да се заредят от него (Plug & Charge), в случай на спешна нужда или по време на тренировка.

 
 
Сертификат IPX5

Слушалките Huawei FreeLace притежават устойчив на пръски дизайн. Независимо дали си изпотен, или мокър, защитата им ти позволява да продължиш комфортно деня си!

 

 
 
Намаляване на шума!

Перфектното "сътрудничество" между Dual-channel Wind Noise Reduction за намаляването на шума от вятъра и алгоритъма Bluetooth Νoise Cancelling, предпазва разговорите ти от шумовете на околната среда, в която се намираш, за обаждания с кристално качество на звука!

 
 
Гъвкав дизайн

HUAWEI FreeLace са обвити в никелово-титаниева сплав и "течен" силикон, така че да ги усещаш меко на врата си. Благодарение на металния кабел, могат да се увият лесно, без да се заплитат.

 
 
On/Off с едно движение!

Вграденият магнитен сензор Hall може да разбере дали слушалките ти се използват. Така, можеш да прекратиш връзката, когато не ги използваш, за да се удължи животът на батерията. След това, отдалечавайки ги, можеш да се свържеш повторно и да слушаш отново любимата си музика.

 

Характеристики
  • Тип Sporty
  • Цвят Черен
  • Bluetooth version Bluetooth 5.0
  • Обхват До 10 m
  • Време в режим на готовност До 288 часа
  • Време за разговор До 18 часа
  • Вибрация Не
  • Други характеристики Music Player
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >