Моята кошница

Corsair Gaming Headset HS50 Pro Green

Multi-Platform gaming headset с ергономична конструкция за удобни, многочасови gaming сесии, със сертификат Discord, noise-cancelling микрофон и технология Windows Sonic Surround!
Каталожен номер: 3493539
129.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С наушници от memory foam, висококачествени custom-tuned неодимови говорители 50mm и самостоятелен многопосочен микрофон с технология за анулиране на шума, CORSAIR HS50 PRO STEREO Gaming Headset осигурява комфорт и качество!

Предоставяйки съвместимост с всички съвременни gaming платформи (PC, Xbox One, PS4, Nintendo Switch и мобилни устройства), ще се наслаждаваш на удобство, звук с високо качество и устойчивост - където и да се намираш!
CORSAIR HS50 PRO STEREO Headset Green
 
 
Абсолютен комфорт, високо качество!
HS50 Pro Stereo Gaming Headset е създаден с цел удобство и дългочасова употреба. Разполага с наушници с Μemory Foam за комфорт дори след многочасови gaming сесии. Качеството на конструкцията следва високите стандарти на CORSAIR, осигурявайки голяма продължителност на живот!
 
 
Изключителен звук!
Специално проектираните неодимови говорители 50mm (20Hz ~ 20 kHz, 32Ω @ 1kHz) предоставят звук с изключително качество, разполагат с голям честотен диапазон и висока точност във възпроизвеждането. Многопосочният микрофон осигурява подобрено качество на гласа. Успоредно с това е съвместим с технологията Windows Sonic Surround за вълнуващ звук на 360°, който ще те постави в центъра на действието!
 
 
Гласът ти се чува!
Благодарение на технологията за анулиране на шума, самостоятелният многопосочен микрофон на CORSAIR HS50 PRO STEREO намалява околния шум, така че да се чуваш силно и чисто във всяка комуникация с твоите съотборници. Със сертификат от Discord, гарантира качествен звук във всяка онлайн комуникация!
 
 
За всички платформи!
Един Gaming Headset за всички твои устройства: избери между PC, мобилни устройства (смартфони/таблети) и конзоли като Nintendo Switch, PlayStation 4 и Xbox One (необходим е адаптор 3.5mm на Microsoft, продава се отделно) и ги свържи към CORSAIR HS50 PRO STEREO, наслаждавайки се на кристално чист звук по-лесно от всякога!

Характеристики
  • Форма Over ear
  • Цвят Зелен
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 kHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
  • Чувствителност 111.0 dB ± 3 dB
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване mini Jack 3.5mm
  • Звук Stereo
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Конзола Smartphone / Nintendo Switch / PC / Playstation 4 / Xbox One
  • Импеданс (ohm) 32 Ω
  • Дължина на кабела 1.8 m
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >