Моята кошница

Corsair Gaming Headset Void Pro RGB USB Dolby 7.1

Каталожен номер: 2743396
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.16 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Наслаждавай се на гейминга със слушалките Corsair VOID Pro! Разполагат със система Dolby 7.1 за surround звук, ергономичен дизайн, за да играеш с часове, noise-cancelling микрофон с бутони за управление и функция InfoMic с LED подсветка за всички необходими индикации.

Gaming Headset Corsair USB Dolby 7.1
Turbo-X
Design
Ергономичен дизайн

Леки и с ергономичен дизайн, за да ги носиш безпроблемно дълги часове по време на продължителен гейминг, без да се изморяваш или да дразнят ушите ти.

Turbo-X
Микрофон
Noise-cancelling

Когато играеш групови игри, искаш да имаш добра комуникация. Със специално проектирания noise-cancelling микрофон се намаляват значително околните шумове, за да те чуват идеално съотборниците ти.

Turbo-X
Индикации
InfoMic

Важната информация по време на игра идва на края на микрофона, с функцията InfoMic. Без значение дали става въпрос за батерията, EQ настройките, или mute на микрофона, имаш всички индикации чрез LED светлини.

Turbo-X
Управление
CUE Control

CUE Control позволява бързото възстановяване на настройките на звука, на EQ, както и активирането или деактивирането на Dolby 7.1 чрез бутони, за да не прекъсваш играта си.

 
С Dolby 7.1 чуваш звука, точно както е създаден

Sound design, специалните ефекти и музикалния background по време на игра са по-реалистични от всякога. Системата Dolby 7.1 с 50mm неодимови говорители предоставя висока чувствителност, мощен бас, голям динамичен честотен диапазон и невероятен surround звук, за да изживееш нереална гейминг емоция.

 
Gaming с часове!

Ако геймърските маратони са нещо много далечно за теб, think twice! True Form слушалките ти разполагат с микрофибърно покритие с memory foam, за да не се изморяваш никога. Започни да играеш с приятели и продължи, дори когато останалите се откажат. Challenge accepted!

Turbo-X
 
Шумоизолация, за да чуваш по-добре

Разполагат с Memory Foam, за да прилягат безупречно към ушите, както и с микрофибърно покритие за идеална шумоизолация, така че да се съсредоточиш в играта и да не се разсейваш от нищо.

Turbo-X
 
Напълно съвместими с твоето PC

Слушалките са съвместими с Windows компютри (Windows 10, Windows 8 и Windows 7).

Turbo-X
 
Придай им желания вид

Имаш на разположение 16.8 цвята, от които да избираш. Използвай софтуера CUE, настрой RGB подсветката и започни гейминг при твоите условия!

Turbo-X
 
InfoMic & CUE Control

Чрез CUE Control, настройваш звука, еквалайзера и активираш системата Dolby 7.1 с бутоните на микрофона, а функцията InfoMic ти позволява да виждаш индикациите накрая на микрофона чрез LED светлини.

Характеристики
  • Тип Headset
  • Форма Over ear
  • Свързване С кабел
  • Интерфейс на свързване USB 2.0
  • Звук Dolby Surround 7.1
  • Микрофон Да
  • Настройка на звука Да
  • Конзола PC
  • Честоти на слушалката 20 Hz - 20 KHz
  • Честоти на микрофона 100 Hz - 10 KHz
  • Цвят Бял
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >