Моята кошница

Garmin Smartband Vivofit 3 Regular White

Activity tracker с автономия на батерията една година, функция Insights, крачкомер и червена лента, която ти напомня да се движиш след 1 час неподвижност!
Каталожен номер: 2553899
79.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Какво ще кажеш да имаш activity tracker, който те мотивира да се движиш, когато започнеш много да мързелуваш? А какво ще кажеш същият този activity tracker да може да се адаптира към упражненията, които правиш, да записва автоматично постиженията ти, да разполага с virtual coaches и батерия, която издържа една година? Благодарение на Garmin Vivofit 3 ще имаш всичко това, като можеш да избираш между черна и бяла каишка, така че да не жертваш стила си в името на постиженията!

Smartband Garmin Vivofit 3 Regular
Turbo-X
Тип wearable
Activity tracker

Activity tracker е устройството, което се координира с твоите спортни активности чрез app, следи калориите, които изразходваш и качеството на съня ти.

Turbo-X
Автономия на батерията
1 година

Батерията, която издържа една година е винаги на твое разположение, 24/7. Сменя се лесно с друга батерия тип CR1632 coin cell.

Turbo-X
Функция
Червена лента за движение

Напомня ти да се движиш след един час неподвижност. На всеки 15 минути червената лента нараства, докато не се раздвижиш. Тогава се връща в изходна позиция.

 
Moves like Garmin!

Единственото, което трябва да направиш, е да избреш тип тренировка за днешния ден. Vivofit 3 ще разпознае упражнението, което правиш, поради промяната в позицията на тялото ти. По този начин, без значение дали бягаш, ходиш или караш колело, цялата информация се записва автоматично чрез Move IQ в app. Това ти дава възможност винаги да имаш пълен достъп до постиженията си, без да се налага да правиш някакви настройки.

 
Стилът е въпрос на личен избор

Smartband е изключително функционално устройство, но това не означава, че не може да бъде стилно. Можеш да избираш между бяла и черна силиконова каишка. Носи по време на сутрешния джогинг, на работа, на морето, дори и по време на сън.

 
С функцията Insights, получаваш идеи и съвети

Колкото по-дълго го носиш, толкова повече те опознава. Vivofit 3 се свързва автоматично с приложението Garmin Connect и ти дава съвети за подобряване на тренировките ти, на база на записите в паметта си. По този начин, ако например много време не си се движил, ти предлага да го направиш. Също така, получаваш най-горещите съвети от virtual coaches във всеки момент. И всичко това чрез функцията Insights.

Turbo-X
 
Упражненията стъпка по стъпка

Пеша ли ходиш на работа? Изкарваш ли често кучето на разходка? Благодарение на крачкомера, Garmin Vivofit 3 ще записва броя на крачките ти, измервайки успоредно с това интензивността на ежедневната ти тренировка.

Turbo-X
 
Калории – тема, която те "изгаря"!

ΠКолко калории си изгорил от сутринта? Garmin Vivofit 3 ти показва колко калории изразходваш на 24-часова база.

Turbo-X
 
Покрий разстоянията

Тичаш всяка сутрин и искаш в края на деня или седмицата да имаш представа какво разстояние си изминал? Garmin Vivofit 3 измерва разстоянието, което си пробягал, за да знаеш километрите, които си изминал.

Turbo-X
 
Мотивира те!

Garmin Vivofit 3 Regular ще регистрира минутите на всекидневната ти активност, тоест реалното време, в което тренираш през деня. По този начин, когато знаеш стъпките си, разстоянието, което си изминал и калориите, които си изразходил, те мотивира да се движиш повече.

Turbo-X
 
Грижи се за теб, докато спиш

Искаш да знаеш как работи организмът ти по време на сън? Сега можеш да проследиш продължителността и качеството на съня си, за да придобиеш пълна представа за поведението на тялото ти, когато се намира в неактивен режим.

Характеристики
    • Модел Vivofit 3 Regular
    • Тип дисплей LCD
    • Съвместимост Android / iOS
    • Водоустойчивост Не
    • Други характеристики Крачкомер/ Измерване на изминато разстояние/ Мониторинг на съня/ Индикатор за изразходени калории
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >