Моята кошница

Garmin Smartband Vivofit Jr. 2 Captain America

Bluetooth smartband за деца, с цветен дисплей, голяма автономия на батерията и всекидневни «цели» за тренировки и безкраен екшън!
Каталожен номер: 2784351
129.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Когато кино магията на Marvel Studios срещне опита и ноу-хау на Garmin, резултатът е впечатляващ! С мотив на Капитан Америка, Garmin vívofit jr. 2 Captain America е smartband с цветен MIP дисплей (88 x 88 pixels), устойчив на различните игри на децата, но и при плуване (водоустойчив до 50 метра).

Батерията издържа до 1 година, помагайки на децата на откриват нови приключения всеки ден чрез включеното специално приложение. Чрез него родителите управляват задълженията и наградите на децата, които се опитват да постигат редовно целта от 60 минути препоръчителна тренировка.

Регулируемата каишка (Adjustable) е подходяща за деца на възраст 6+ с китка 130-175 mm.

Turbo-X
Turbo-X
Автономия на батерията
1 година

Автономията на батерията достига една година при използване 24/7. Сменя се лесно с друга батерия тип CR1632 (Coin Cell).

Turbo-X
Водоустойчивост
Waterproof до 50 метра

Този модел е waterproof, което означава, че може да се потапя във вода на дълбочина до 50 метра, без да му се случи абсолютно нищо.

Turbo-X
Функция
Червена лента за движение

Напомня ти да се движиш след един час неподвижност. На всеки 15 минути червената лента расте, но когато се раздвижиш, се връща в изходна позиция.

 
 
Отмъщението на Ultron

Заедно със своите родители, малките “Отмъстители” преминават на страната на Captain America и Avengers, изправяйки се срещу армиите на Ultron, запознавайки се с непобедимия Iron Man, помагайки на Thor да залови Loki и придружавайки Black Widow в тайните мисии на S.H.I.E.L.D.

 
 
Отмъстители, обединете се!

Чрез iOS/Android приложението можеш да добавиш и да оформиш профила на едно или повече деца, така че да проследяваш крачките, съня, всекидневните му активности, когато се синхронизира с твоето устройство (смартфон или таблет). Възлагай домашни задачи, определи възнаграждения и виж колко монети ще събере всяко дете, за които ще може да получи от предварително определените награди.

 
 
Елегантност и устойчивост

Устойчивият vívofit jr. 2 разполага с цветен дисплей и удобна, еластична каишка от силикон. Детето може да носи часовника навсякъде, по време на игра, футбол, в банята и докато спи. Автономията на батерията достига 1 година, без да се налага да се зарежда.

Характеристики
  • Модел Vivofit Jr. 2
  • Диагонал на дисплея 0.55 inches (1.4 cm)
  • Резолюция на дисплея 88 x 88 pixels
  • Тип дисплей LCD
  • Съвместимост Android / iOS
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Bluetooth v4.0
  • Тип батерия CR 1632 3V
  • Автономия на батерията 1 година
  • Други характеристики Крачкомер/ Мониторинг на съня
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >