Моята кошница
промоция

Turbo-X Smartband x.Fit Pro III HR

Водоустойчив smartband, за да измерваш постиженията си, изгорените калории, изминатите разстояния и сърдечния си ритъм, с автономия на батерията 7 дни!
Каталожен номер: 3185370
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Спортни постижения 3-то поколение, от smartband с елегантен и стилен дизайн: Turbo-X x.Fit Pro III HR ще ти предостави цялата необходима информация, за да си поставиш нови цели, да запишеш постиженията си и да положиш основите на един здравословен начин на живот!  
Цветният дисплей 0,96" и приложението VeryFitPro* ти дава възможност да виждаш датата и часа, колко крачки си направил и какво разстояние си изминал, колко калории си изразходил и колко време си тренирал, както и да измериш пулса си. Също така ти показва нотификации от смартфона и ти напомня да се раздвижиш (ако си седял дълго време), проследявайки всяка твоя дейност.

Този модел е водоустойчив (IP68), за да не те притеснява контактът с вода, а батерията му издържа 7 дни с едно зареждане!

 

* Налично за iOS (8.0 или следваща версия) и Android (4.4 или следваща версия).

Turbo-X
Turbo-X
Автономия на батерията
7 дни

Зареждането не е въпрос, който ще те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията достига 7 дни.

 

Turbo-X
Водоустойчивост
Waterproof

Дори и да се намокри, ще продължиш тренировката. Smartband притежава сертификат IP68, което означава, че е устойчив на вода и прах.

Turbo-X
Свързване
Bluetooth 4.0

Свържи Turbo-X x.Fit Pro III HR към твоя смартфон чрез Bluetooth 4.0 и прехвърляй всички показатели за физическото ти състояние с лекота.

Turbo-X
Съвместимост
iOS/Android

Turbo-X x.Fit Pro III HR е съвместим с устройства с операционна система Android 4.4 или следваща версия и iOS 8.0 или следваща версия.

 

 
 
По-голям дисплей, повече детайли

Τurbo-X x.Fit Pro III HR  разполага с голям OLED дисплей с диагонал 0,96", който заедно с уникалния контролен бутон заема цялата предна част. Поставяй си по-големи цели и ги постигай с лекота, виждайки повече детайли.

 
 
Поставяй си цели!

Избери тренировка, която ти подхожда, поставяй си ежедневни цели и тренировъчни програми, а Τurbo-X x.Fit Pro III HR ще бъде на китката на ръката ти, за да ти напомня за упражненията, които трябва да направиш и да регистрира напредъка ти, давайки ти пълната информация за интензивността на тренировката.

 
 
Проследява сърдечния ти ритъм

Автоматичното проследяване на пулса е активирано по подразбиране, проследявайки сърдечния ти ритъм 24 часа в денонощието! Носи Τurbo-X x.Fit Pro III HR на китката си - както би носил часовник - и smartband ще ти предостави точни данни за сърдечния ти ритъм.

 

 
 
Голяма автономия на батерия

Зареждането не е въпрос, който ще те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията достига 7 дни! Мотивирай се за следващото си спортно постижение, Τurbo-X x.Fit Pro III HR ще бъде с теб цяла седмица и ще ти помогне да постигнеш целите си!

 

 
 
Навсякъде с теб!

Τurbo-X x.Fit Pro III HR е проектиран така, че да издържа дори под вода, тъй като притежава сертификат за водоустойчивост IP68. По този начин, имаш възможност да го носиш винаги със себе си, когато плуваш или под душа, без страх, че нещо може да му се случи.

 

Характеристики
  • Тип Smartband
  • Модел x.Fit Pro III HR
  • Тип дисплей Цветен LCD дисплей
  • Bluetooth v4.0
  • Съвместимост Android / iOS
  • Капацитет на батерията 70 mAh
  • Автономия на батерията 7-10 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (10 m)
  • Pulse Ox Не
  • Други характеристики Крачкомер. Измерване на разстоянието и изразходваните калории. Мониторинг на съня
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >