Моята кошница

Xiaomi Mi Band 3 + PowerBank 10000mAh 2S Black

С дисплей OLED 0,78", измерва сърдечния ти ритъм и крачките! Сега в комплект с Powerbank 10000mAh, за да не оставаш никога без батерия!
Каталожен номер: 3277518
95.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Mi Band 3 ще ти помогне да промениш начина си на живот и да станеш fit със стил. Идва с по-голям сензорен дисплей с OLED технология и ти дава възможност да виждаш над 30 функции общо. Разполага със сензор за измерване на сърдечен ритъм, така че да контролираш интензивността на тренировката си, както и качеството на съня си. Този модел е водоустойчив на дълбочина до 50 метра, за да го носиш, дори когато плуваш. Тежи само 20 грама, а батерията му има автономия 20 дни! Идва в комплект с един мощен powerbank на Xiaomi  капацитет 10000mAh, така че да не оставаш без батерия.

Turbo-X
Turbo-X

Автономия на батерията

До 20 дни

С автономия на батерията до 20 дни ще забравиш кога последно си го зареждал.

Turbo-X

Водоустойчивост

5 Atm до 50m

Проектиран да издържа на дълбочина до 50 метра с налягане до 5 атмосфери. Можеш да го носиш без притеснения, че може да се намокри от водата или изпотяването.

 
По-голям дисплей, повече детайли

Новият Mi Band 3 идва с по-голям OLED дисплей с диагонал 0,78", който заедно с уникалния контролен бутон заема цялата предна част. Поставяй си по-големи цели и ги постигай с лекота, повече помощ и детайли.

 

Отчита всеки heart beat!

Оборудван с новия сензор за сърдечен ритъм, който предоставя още по-голяма точност, Mi Band 3 може да проследява пулса ти на 24-часова база с изключителна прецизност. Сега си в състояние да адаптираш интензивността на тренировките си, за да постигнеш целта си.

 

Цялата информация на китката на ръката ти

Mi Band 3 показва в реално време продължителността на упражненията, крачките, пулса и много други данни. Нотификациите идват директно на китката ти, виждаш съобщения, входящи обаждания и приложения само с един поглед. Предоставя също 3-дневна прогноза за времето, календар и будилник, както и нотификация за постигане на цели. Проследява качеството на съня ти, събирайки данни всекидневно, за да знаеш във всеки един момент какво е физическото ти състояние. Също така, с един поглед имаш контрол на комуникацията си.

 
 
Навсякъде с теб

Mi Band 3 издържа дори под вода, тъй като разполага със сертификат за водоустойчивост на дълбочина до 50 метра (5 Atm). Тежи само 20 грама. Така имаш възможността да го носиш с теб, когато плуваш, под душа или по време на всекидневната домакинска работа без страх, че може да се повреди.

 
 
Няма да останеш без батерия никога повече!

Един powerbank с 2 порта и капацитет 10000mAh! Xiaomi Powerbank е съвместим с широка гама устройства и автоматично адаптира нивото на изходна мощност, в зависимост от свързаното към него устройство. Съвместим е със смартфони и таблети на Xiaomi, Apple, Samsung, HTC, Google и BlackBerry, както и с различни дигитални фотоапарати и мобилни устройства.

 

Характеристики
  • Тип Smartband
  • Модел Mi Band 3
  • Тип дисплей OLED
  • Съвместимост Android / iOS
  • Bluetooth Да
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията До 20 дни
  • Други характеристики Сензор за сърдечния ритъм/ Крачкомер/ Памет за дейности / Изчисляване на изгорените калории/ Мониторинг на съня / Хронометър
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >