Моята кошница

TP-Link Kasa Smart Bulb KL130 Multicolor

Каталожен номер: 3373304
69.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 3 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Многоцветна електрическа крушка TP-Link Kasa Smart KL130, която предлага безброй възможности за осветление. Можеш да избереш светлина за всичко - от вечеря до късна нощ. Kasa Smart се свързва със защитената Wi-Fi мрежа на твоя дом. Няма нужда от хъб или допълнително оборудване.
Управлявай интелигентната си крушка от всяко място с твоя смартфон, като използваш приложението Kasa Smart (iOS, Android). Затъмни, включи или изключи, или промени цветовете на твоята електрическа крушка от разстояние. Използвай прости гласови команди, за да контролираш Kasa Smart многоцветна крушка с Amazon Alexa, Google Assistant или Microsoft Cortana. Накарай гласовия си асистент да промени цвета, за да ти помогне да се събудиш сутрин или да регулираш яркостта, за да помогнеш на децата си да се установят вечер. Крушката може да настройва автоматично цветната си температура, за да съответства на естествените светлинни модели от зазоряване до здрач. Създай перфектната атмосфера с многоцветната крушка Kasa Smart.
 
HyperX Cloud Revolver

Характеристики
    • Интерфейс Standart E27
    • Мощност 10 W
    • Други характеристики Еквивалент на 60 W крушка с нажежаема жичка
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >