Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Bridge

Лесна настройка, интелигентен контрол и поддръжка на гласови команди, за да добавиш лесно до 50 умни лампи към екосистемата си!
Каталожен номер: 3367320
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
"Мозъкът" на smart системата Philips Hue - Hue Bridge - позволява да свържеш и контролираш до 50 лампи и аксесоари. Просто го свържи и използвай приложението Philips Hue, за да настройваш програми, таймери, светлинни модели и много други!

Philips Hue използва ZigBee, една безопасна и надеждна технология с ниска консумация на енергия, за да управляваш интелигентното си осветление. Всички нови характеристики и подобрения, които се осъществяват в системата, се обновяват автоматично през твоите интелигентни лампи Hue.
Philips Hue Smart Bridge
 
 
Домашна автоматизация с Hue Bridge!
Мостът Hue Bridge представлява основен компонент на една интелигентна светлинна система Philips Hue. Това е "мозъкът" на работата, който комуникира както с твоите умни лампи, така и с приложението Hue, за да се гарантира, че всичко работи заедно и безпроблемно. Също така дава възможност за интелигентни функции за домашна автоматизация като програми и таймери.
 
 
Интелигентни ключове, сензори и много други!
Подобри интелигентната осветителна система Hue с различни аксесоари, включително интелигентни ключове за регулиране силата на светлината и сензори за движение. Свържи до 12 аксесоара към един Hue Bridge и напълно автоматизирай дома си!
 
 
Интелигентен контрол на осветлението, когато си извън дома!
Свържи интелигентните си лампи с моста Hue Bridge и изтегли приложението Hue, за да си сигурен, че твоят дом винаги свети по начина, по който го искаш, където и да се намираш. Настрой модели за леко осветление в приложението, за да включиш лампите си в определено време, имитирайки истинско присъствие в дома си.
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Свързвайки лампите си с моста Hue Bridge, можеш да ги синхронизираш с устройствата Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant, за да ги контролираш с гласа си. С прости гласови команди можеш да включиш и да изключиш осветлението, да намалиш или увеличиш яркостта му, дори и да избереш светлинен модел!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >