Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb B39 (White Ambiance)

Наслади се на бяла светлина с високо качество, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на Hue Bridge!
Каталожен номер: 3367177
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Наслади се на бяла светлина в дома си с интелигентната лампа E14 от серията Philips Hue!

Използвай студената светлина, за да се заредиш сутрин и топлите тонове, за да се отпуснеш през нощта. Свържи я с Hue Bridge (продава се отделно), за да отключиш пълния контрол и възможностите на интелигентното осветление, използвайки дигиталните асистенти Amazon Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant.

С разнообразие от топло бяло до студена дневна светлина (2200K - 6500K, 450lm), тази интелигентна лампа ти помага да четеш, да се съсредоточиш, да разпуснеш, но и да повдигнеш настроението си!
Philips Hue Bulb B39 WA
 
 
Подобри настроението си!
Използвай над 50000 нюанса на бяла светлина, от топла до студена, за да си създадеш настроение за работа, да игреш или да разпуснеш, независимо кое време от деня е. Започни сунтринта си със страхотно настроение и студена, енергизираща ярка бяла светлина или се наслади на нощта със златни тонове!
 
 
Интелигентно осветление!
Направи деня си по-лек с четири предварително зададени модела, създадени за ежедневните ти задачи. Двата модела със студена светлина, Energize и Concentrate, ти помагат да се разсъниш и фокусираш, а моделите с топла светлина, Read и Relax, ти помагат да се насладиш на добра книга и да се успокоиш!
 
 
Интелигентен контрол на осветлението, когато си извън дома!
С приложението Philips Hue app имаш пълен контрол на осветлението си, дори когато си извън дома. Включвай и изключвай осветлението си от разстояние, използвайки само приложението, за да си сигурен, че твоят дом винаги свети по начина, по който го искаш.
 
 
По-добро осветление, по-добър живот!
Настрой осветлението, така че яркостта му да се увеличава постепенно в предварително зададен час всяка сутрин, имитирайки изгрева на слънцето, за да започнеш деня си в добро настроение. Вечер релаксиращите топли бели светлини ще ти помогнат да се успокоиш, да се отпуснеш и да се подготвиш за добър нощен сън.
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >