Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb B39 (White and Color Ambiance)

Наслади се на бяла и цветна светлина, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на Hue Bridge!
Каталожен номер: 3367134
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Интелигентната лампа Philips Hue E14 (White & Color Ambiance) е идеалният начин да се запознаеш с предимствата на умното осветление!

Предоставя уникално потребителско изживяване, позволявайки ти да настроиш осветлението на всяко помещение според предпочитанията и настроението си - от естествените бели тонове на деня до топлите тонове. Успоредно с това, над 16 милиона цвята, които могат да се променят, ще превърнат дома ти в перфектното място за парти, а предварително зададените светлинни сценарии ще ти помогнат да изживееш отново всеки специален момент.

С разнообразие от топло бяло до студена дневна светлина (2200K - 6500K, 450lm), тази интелигентна лампа ти помага да четеш, да се съсредоточиш, да разпуснеш, но и да повдигнеш настроението си, а възможностите за отдалечен контрол и съвместимостта с Philips Hue Bridge, ще те улесни максимално!
Philips Hue Bulb E12 WCA
 
 
Игра с умни цветове!
Няма ограничения с Philips Hue: с над 16 милиона цвята, можеш да превърнеш дома си в перфектното място за парти и много други. Запази предпочитаните настройки на осветлението и ги използвай винаги, когато пожелаеш. Използвай любима снимка и акцентирай върху този специален момент с пръски светлина.
 
 
Подобри настроението си!
Използвай над 50000 нюанса на бяла светлина, от топла до студена, за да си създадеш настроение за работа, да игреш или да разпуснеш, независимо кое време от деня е. Започни сунтринта си със страхотно настроение и студена, енергизираща ярка бяла светлина или се наслади на нощта със златни тонове!
 
 
Интелигентно осветление!
Направи деня си по-лек с четири предварително зададени модела, създадени за ежедневните ти задачи. Двата модела със студена светлина, Energize и Concentrate, ти помагат да се разсъниш и фокусираш, а моделите с топла светлина, Read и Relax, ти помагат да се насладиш на добра книга и да се успокоиш!
 
 
По-добро осветление, по-добър живот!
Настрой осветлението, така че яркостта му да се увеличава постепенно в предварително зададен час всяка сутрин, имитирайки изгрева на слънцето, за да започнеш деня си в добро настроение. Вечер релаксиращите топли бели светлини ще ти помогнат да се успокоиш, да се отпуснеш и да се подготвиш за добър нощен сън.
 
 
Интелигентен контрол на осветлението, когато си извън дома!
С приложението Philips Hue app имаш пълен контрол на осветлението си, дори когато си извън дома. Включвай и изключвай осветлението си от разстояние, използвайки само приложението, за да си сигурен, че твоят дом винаги свети по начина, по който го искаш.
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още, добавяйки и контролирайки до 50 умни лампи, сензори за движение и други. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >