Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb E27 (White Ambiance)

Наслади се на бяла светлина с високо качество, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на Hue Bridge!
Каталожен номер: 3367169
59.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С Bluetooth App Control и възможност за свързване с Hue Bridge, интелигентната лампа Philips Hue E27 е идеалният начин да се запознаеш с предимствата на умното осветление!

Предоставя уникално потребителско изживяване, позволявайки ти да настроиш осветлението на всяко помещение според предпочитанията и настроението си - от наситените бели тонове на деня до топлите тонове, от които се нуждаеш, за да се отпуснеш вечерта.

С приложението Hue Bluetooth контролираш до 10 smart лампи директно от смартфона си, а ако оползотвориш възможностите на Hue Bridge (продава се отделно), можеш да контролираш до 50 крушки, по най-бързия и практичен начин!
Philips Hue Bulb E27 WA
 
 
Пълен контрол чрез Hue Bluetooth Αpp!
С приложението Hue Bluetooth можеш да управляваш до 10 интелигентни крушки Philips Hue, директно от дисплея на смартфона или таблета си (Philips Hue Bluetooth App е съвместим с устройства, които разполагат с iOS 11 или следваща версия и Android 7.0 или следваща версия).
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Създай подходящата атмосфера!
Създай подходяща атмосфера за всеки случай и избери топла или студена бяла светлина за твоя дом. С възможност за увеличаване и намаляване на яркостта (800lm, 2000-6500K) можеш да започнеш деня си освежен и да се подготвиш за добър нощен сън.
 
 
Интелигентно осветление!
Направи деня си по-лек с четири предварително зададени модела, създадени за ежедневните ти задачи. Двата модела със студена светлина, Energize и Concentrate, ти помагат да се разсъниш и фокусираш, а моделите с топла светлина, Read и Relax, ти помагат да се насладиш на добра книга и да се успокоиш!
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още, добавяйки и контролирайки до 50 умни лампи, сензори за движение и други. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >