Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb E27 (White and Color Ambiance)

Наслади се на бяла и цветна светлина, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на Hue Bridge!
Каталожен номер: 3367126
119.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С Bluetooth App Control и възможност за свързване с Hue Bridge, интелигентната лампа Philips Hue E27 (White & Color Ambiance) е идеалният начин да се запознаеш с предимствата на умното осветление!

Предоставя уникално потребителско изживяване, позволявайки ти да настроиш осветлението на всяко помещение според предпочитанията и настроението си - от наситените бели тонове на деня до топлите тонове, от които се нуждаеш, за да се отпуснеш вечерта. Успоредно с това, над 16 милиона цвята, които могат да се променят, ще превърнат дома ти в перфектното място за парти, а предварително зададените светлинни сценарии ще ти помогнат да изживееш отново всеки специален момент. 

С приложението Philips Hue (съвместимо с iOS/Android) имаш пълен контрол на осветлението си, а с приложението Hue Sync можеш да синхронизираш осветлението с мултимедийните системи, с които разполагаш!
Philips Hue Bulb E27 WCA
 
 
Пълен контрол чрез Hue Bluetooth Αpp!
С приложението Hue Bluetooth можеш да управляваш до 10 интелигентни крушки Philips Hue, директно от дисплея на смартфона или таблета си (Philips Hue Bluetooth App е съвместим с устройства, които разполагат с iOS 11 или следваща версия и Android 7.0 или следваща версия).
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Игра с умни цветове!
Няма ограничения с Philips Hue: с над 16 милиона цвята, можеш да превърнеш дома си в перфектното място за парти и много други. Запази предпочитаните настройки на осветлението и ги използвай винаги, когато пожелаеш. Използвай любима снимка и акцентирай върху този специален момент с пръски светлина.
 
 
Интелигентно осветление!
Направи деня си по-лек с четири предварително зададени модела, създадени за ежедневните ти задачи. Двата модела със студена светлина, Energize и Concentrate, ти помагат да се разсъниш и фокусираш, а моделите с топла светлина, Read и Relax, ти помагат да се насладиш на добра книга и да се успокоиш!
 
 
Smart управление с Philips Hue Bridge
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още, добавяйки и контролирайки до 50 умни лампи, сензори за движение и други. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!
 

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >