Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb E27 (White)

Наслади се на бяла светлина с високо качество, оползотворявайки неограничените възможности и предимствата на smart крушките Philips Hue и на Hue Bridge!
Каталожен номер: 3367258
39.00 лв
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Добави крушка с бяла светлина Philips Hue към системата си и обогати дома си с нюансите на бялото!

Семейството на продуктите Philips Hue ще ти помогне да се будиш както предпочиташ, за да започнеш деня си изпълнен с енергия. С разнообразие от топло бяло (2700K) до студена дневна светлина, тази интелигентна лампа ти помага да четеш, да се съсредоточиш и да разпуснеш.

С приложението Philips Hue (съвместимо с iOS & Android) можеш да контролираш дистанционно осветлението си, независимо къде се намираш. А с Philips Hue Bridge (продава се отделно) възможностите се увеличават още повече!
Philips Hue Bulb E27 W
 
 
Определи таймери!
Благодарение на системата Philips Hue, можеш да управляваш осветлението, дори ако си извън дома, с функцията за програмиране на приложението Philips Hue app. Настрой осветлението, така че да се включи в определено време. Можеш също да настроиш лампите да се включат в различни часове във всяка стая. Можеш също така да оставиш осветлението да се изключи постепенно през нощта, за да не се чудиш никога повече дали не си оставил някоя лампа включена!
 
 
Контролирай осветлението с гласа си!
Не е необходимо да търсиш ключове в мрака, тъй като сега можеш да включиш или изключиш осветлението, както и да намалиш или увеличиш яркостта му, само с гласа си! Интелигентните лампи Hue са съвместими с Google Assistant и Amazon Alexa, следователно са готови да се подчинят на гласовите ти команди!
 
 
Интелигентен контрол на осветлението, когато си извън дома!
С приложенията Philips Hue за iOS и Android можеш да контролираш осветлението си от разстояние, където и да се намираш. Провери дали си забравил да изключиш осветлението преди да излезеш от дома, и го включи, ако работиш до късно.
 
 
От изгрев до залез!
Светлината влияе на настроението и поведението ти. Philips Hue може да ти помогне да превърнеш ежедневните си дейности в приятни моменти, активирайки тялото и духа си. Поддържай концентрацията си с перфектно регулирана ярка бяла светлина или седни удобно и се отпусни с нежно сияние на бяла светлина, за да приключи денят ти идеално!
 
 
Интелигентно управление с Philips Hue Bridge!
Свържи умните лампи Philips Hue с Philips Hue bridge (продава се отделно) и открий неизброимите им възможности. Настройвай таймери, нотификации, аларми и много още. Съвместимостта с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Home ти позволява да контролираш светлините с гласа си!

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >