Моята кошница
свежо

Philips Hue Smart Light Bulb Starter Kit E27 (White)

Свържи лампите с топла бяла светлина към моста Hue Bridge и използвай реостата - ключ Philips Hue, за да се възползваш от възможностите на една smart екосистема!
Каталожен номер: 3367231
199.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед

Стартирай с безжичният комплект за регулиране силата на светлината Philips Hue и се наслади на безпроблемна, безжична настройка! Philips Hue Bulb Starter Kit E27 (W) включва три интелигентни крушки E27, Hue Bridge и ключ за регулиране силата на светлината.

 

Поеми контрол на осветлението си и открий безброй smart възможности!

Philips Hue Bulb Starter Kit E27 (W)
 
 
Светъл дом!
Настрой приложението Philips Hue, така че да засече кога наближаваш дома си. Още преди да излезеш от колата си, интелигентните лампи, които си избрал, ще се включат автоматично. Програмирай дейности, когато липсваш от дома си. Умното осветление ще се включва в часовете, които си избрал - и понякога малко преди или след това - така че да създават впечатлението, че си вкъщи.
 
 
Безжично управление!
Увеличавай и намалявай осветлението си безжично, чрез реостата за регулиране силата на светлината Philips Hue!
 
 
Интелигентен контрол на осветлението, когато си извън дома!
Използвай приложението Philips Hue, за да програмираш дейности, когато си извън дома. Интелигентните лампи ще се включват в часовете, които си избрал - и понякога малко преди или след това - така че да създават впечатлението, че си вкъщи.
 
 
Слуша и се подчинява!
Свързвайки лампите си с моста Hue Bridge, можеш да ги синхронизираш с устройствата Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant, за да ги контролираш с гласа си. С прости гласови команди можеш да включиш и да изключиш осветлението, да намалиш или увеличиш яркостта му, дори и да избереш светлинен модел!
 
 
Безкрайни възможности с Hue Bridge!
Мостът Hue Bridge представлява основен компонент на една интелигентна светлинна система Philips Hue. Това е "мозъкът" на работата, който комуникира както с твоите умни лампи, така и с приложението Hue, за да се гарантира, че всичко работи заедно и безпроблемно. Също така дава възможност за интелигентни функции за домашна автоматизация като програми и таймери.

Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >