Моята кошница

Xiaomi Mi Air Purifier Pro

Каталожен номер: 2993333
399.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми
При теб между 03.03 и 04.03.2021
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед 

Mi Air Purifier е снабден със система за въздухоподаване с капацитет 5000m³/час и ефективна площ до 60  кв.м. Благодарение на тройната си филтрираща система пречиства въздуха на 360 градуса. Снабден още със лазерен сензор за регулиране на въздушния поток от уреда в помещението ти. Смарт устройството предлага още интелигентно и дистанционно управление чрез приложение на смартфона ти! 

 

 

Turbo-X

 

 
 
Бързо вентилиране и OLED дисплей!

Air Purifier разполага със система за въздухоподаване с капацитет 5000м³/час и ефективна площ от 35 кв/м до 60 кв/м. Проектиран с компактен дизайн и аеродинамична естетика, така че да предоставя висока производителност. Системата за двойно вентилиране разполага с 4 канала за филтриране на въздуха! Пречиствателя е снабден още с OLED дисплей, който показва конфигурации свързани с количеството концентрация на финни прахови частици, на Wi-Fi, нивото на въздушна влага, температура, така че да регулираш настройките за качество на въздуха.

 
 
Система за пречистване с 3 филтъра!

360 градусовият  цилиндричен филтър пречиства равномерно помещението ти от фините прахови частици, заедно с  плътния EPA филтър. Снабден още с филтър от активен въглен, който премахва 99.9 % от формалдехидите и други вредни вещества във въздуха! А смяната на филтъра е лесна и бърза, като твоето смарт приложение ще се погрижи да те уведоми при такава нужда! Препоръчителното време за смяна на филтъра е от 3-6 месеца.

 
 
AQI мониторинг в реално време!

Можеш да управляваш пречиствателя за въздух дистанционно, да го включваш и изключваш, както и да регулираш потока на въздуха от уреда в помещението си! Освен това той може да анализира качеството на въздуха в стаята ти, както и състоянието на въдуха извън нея, ще те държи усведомен за това, кога е най-подходящо да отвориш прозорците си за допълнително проветряване вкъщи!

ч 
 
Мигновенна и прецизна реакция при атмосферни промени!

Благодарение на сензора си с 3 светлинни индикатора ( зелен - добро качество на въздуха, жълт - умерено замърсяване, червен - силно замърсяване), пречиствателя за въздух устаноява концентрацията на фини прахови частици във въздуха, цветовете на светлинните индикатори се променят според променливостта на тази концентрация. Също така, уведомява за нея чрез мониторинга в реално време на смартфона ти! Освен всичко, той автоматично регулира настройките си за филтриране според състоянието на въздуха. 

Характеристики
  • Тип Пречиствател на въздух
  • Дисплей OLED
  • WiFi Да
  • Сензор Laser particle sensor / Temperature and humidity sensor
  • Съвместимост Android / iOS
  • Тегло 9.7 kg
  • Размери 73.5 x 26 x 26 cm
  • Други характеристики CADR (Clean air delivery rate): 500m3/h. Квадратура: 35m2~60m2. Нощен режим
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >