Моята кошница

Xiaomi Mi Yeelight Lightstrip Plus

Умно и гъвкаво осветление, с безжично свързване Wi-Fi и възможност за гласов контрол чрез Apple HomeKit, Amazon Alexa и Google Assistant!
Каталожен номер: 3480771
99.00 лв
Лизингови схеми
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Умното осветление Mi Yeelight Lightstrip Plus преобразява всяко ъгълче от твоя дом!

Благодарение на изключително гъвкавия му устойчив дизайн (ΙP65) и безжичния интерфейс на свързване Wi-Fi (2.4GHz), можеш да го поставиш където пожелаеш, използвайки го като декоративен, но и като функционален източник на светлина. Чрез приложението Yeelight можеш да избереш между 16 милиона цвята този, който отговаря на настроението ти или на случая.

Успоредно с това, с поддръжка на гласов контрол чрез Apple HomeKit, Amazon Alexa и Google Assistant, лесно ще се превърне в част от твоя умен дом!

Съвместимо с Android 4.4 & iOS 8.0 или по-нова версия.
Mi Yeelight Lightstrip Plus
 
 
Добави цвят!
Играй със светлината и избери от 16 милиона цветови нюанса, за да подобриш визията и атмосферата в стаята си. Създай лесно идеалната обстановка с натискането на един бутон. Използвай любима твоя снимка и изживей отново вълнуващия момент със светлинен ефект. Запази настройките и ги активирай, когато пожелаеш, с натискането на един бутон!
 
 
Възможност за разширяване!
Разшири Mi Yeelight Lightstrip Plus до 10 метра - добавяйки съответните разширения - за да покриеш по-големи повърхности. Със 100 LED (5050) на метър всичко е възможно, от осветление на ъгли до осветление за насочване към коридора или стълбите.
 
 
Умен и гъвкав източник на светлина!
С безжичен интерфейс на свързване Wi-Fi, Mi Yeelight Lightstrip Plus е гъвкав източник на светлина, който ти дава възможност да се наслаждаваш на предимствата на един умен дом. С поддръжка на гласов контрол чрез Apple HomeKit, Amazon Alexa и Google Assistant, ще управляваш функциите му по-лесно и по-бързо от всякога!

Характеристики
    • Категория Smart Bulb
    • Мощност (Watts) 7 W
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >