Моята кошница

Apple Watch S5 44mm Nike+ Silver

Каталожен номер: 3309029
949.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 35.85 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години за физически лица, 1 година за юридически
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Усъвършенстваният Apple Watch Series 5 представлява най-добрия Apple Watch!

 

С Always-On Retina дисплей, за да проследяваш любимото си watch face по всяко време, каишки и материали с високи параметри, функция Siri, приложение Noise, което те уведомява за шума и вредните звуци около теб, приложение Cycle Tracking и дигитален компас.

 

И всичко това, докато слушаш любими песни, podcasts и audiobooks чрез Apple Music и откриваш нови тракове чрез Shazam или тренираш навън!

Turbo-X
 
 
Always-On Retina Display

Сега дисплеят ще бъде винаги активен, така че да показва часа и всякакъв див информация без да е нужно да го докосваш! Когато шофираш, тренираш или изчисляваш останалото време за важна среща ще трябва да погледнеш просто дисплея, за да разбереш, колко е часа или да се уведомиш с статистика и подробни анализи за последната си тренировка!

 

 
 
Забележителна автономия

За да бъдеш синхронизиран през целия ден, ще имаш нужда от батерия с голяма автономия, така че хардуера и софтуера да работят стабилно! Дисплеят превключва в спящ режим, като китката ти е в посока надолу, но показателите за часа ще светят и ще продължат да са активни! При първия контакт с екрана или движение на китката в посока нагоре дисплея ще се активира автоматично!

 
 
Защита от вредния шума

Шумът от околната среда може да достигне до вредни нива! Новото приложение Noise ''усеща'' вредните звуци от тълпата около теб или движението на колите и те уведомява за възможна опасност за повреждане на слуха ти, така че да вземеш съответните мерки за сигурност и да предпазиш своя слух!

 

 
 
Не спира за секунда, точно като теб!

С подобреното приложение Nike Run Club за колоездене, йога и интензивни тренировки, Аpple Watch Series 5 ще бъде винаги там, за да измери и представи аналитична статистика!  Водоустойчив до 50 м. и с Pool Swim App, часовникът е създаден за плуване! Записва splits & sets и всеки удар във вода! Също така с Open Water Swim показва изминалата дистанция на картата! И двете проследяват с точност статистики, като калории, дистанция и други! 

 
 
Истинско изобретение на изкуството


Apple Watch Series 5 идва в 4 версии изработени от различни материали (+ титан) Всеки от металите e преминал през специална обработка за издръжливост и удобство докато го носиш, също така придават изключителна визия! 

 
 
По-интуитивен, по-привлекателен!

С watchOS 6 ше бъдеш информиран за здравословното ти състояние , така че да бъдеш по-здрав от всякога! Поддържа достъп до повече приложения и функции от всякога, където и да се намираш!

Характеристики
  • Модел Series 5
  • Тип Smartwatch
  • Тип дисплей LTPO OLED дисплей
  • Светещ дисплей Да
  • Операционна система watchOS 6
  • Bluetooth Да
  • Вградена памет 32 GB
  • Bluetooth version 5.0
  • Автономия на батерията До 18 часа
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • WiFi Да
  • GPS Да
  • Други характеристики Акселерометър до 32 g-force, Барометричен висотомер, Жироскоп
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >