Моята кошница
свежо

Garmin Fenix 6X Pro Solar

Fēnix 6X Pro Solar идва със слънчево зареждане, GPS, възможност за измерване на сърдечен ритъм, сензор Pulse Ox, усъвършенствани функции, уникален дизайн и Garmin Pay!
Каталожен номер: 3422097
1859.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 57.32 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
По заявка
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С нов и елегантен дизайн (14,9mm), ниско тегло (82g), нови функции и още по-впечатляваща автономия на батерията, fēnix 6X Pro Solar предефинира категорията на Multisport GPS часовниците!

Като първи часовник, който предлага слънчево зареждане, моделът fēnix 6X Pro Solar е създаден с Power Glass™, прозрачен кристал, който използва слънчевата енергия, за да увеличи автономията на батерията. Можеш бързо и лесно да контролираш натрупването на слънчева енергия директно от китката на ръката си. Автономията на батерията достига 21 дни (Smartwatch Mode), като се увеличава с 3 дни, когато се използват възможностите на слънчевото зареждане.

Особено издръжлив е според американския военен стандарт 810 за топлина, устойчивост на вибрации и вода. Освен това, поддържа възпроизвеждане на музика чрез съвместими Bluetooth слушалки директно от часовника с вградена памет 32GB (до 2000 музикални парчета).
fēnix 6X Pro Solar
MIP Screen
Технология на дисплея
MIP с кристал Power Glass
С цветен дисплей MIP 1,4" (280 x 280 pixels) за значително подобрена видимост, така че да виждаш перфектно измерванията и нотификациите.
Waterproof 100m
Водоустойчивост
100m
Водоустойчив на дълбочина до 100 метра (10ATM), за да можеш да го носиш, докато вали, плуваш в басейна или практикуваш водни спортове.
Compatibility
Съвместимост
iOS & Android
Прехвърли на телефона си цялата информация за интензивността на ежедневната ти тренировка, тъй като Garmin Fēnix 6X Pro Solar е съвместим с Android и iOS, за ефективни синхронизации!
Battery Stamina
Автономия
60+6 часа с GPS
Автономията на батерията достига 60+6 часа в режим на GPS, 120+28 часа в енергоспестяващ режим Max Battery GPS Mode и 46+10 дни в режим Expedition GPS Mode (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
Изключително устойчив!
Носи fēnix 6X Pro Solar със същия комфорт, с който носиш ежедневния си часовник. Изключително устойчивата му конструкция (тествана с американския военен стандарт 810 за издръжливост на топлина, вибрации и вода), каишките QuickFit, винаги активният дисплей с кристал Corning® Gorilla® Glass 3, корона от DLC с титаниево покритие, неръждаема антена (GPS, GLONASS, Galileo) за невероятна точност и задният капак от кована стомана предоставят усещане за сигурност, съчетавайки спорт, приключение и стил!
 
 
Създаден за приключение!
Оптимизиран за използване на открито, с титаниева корона и каса от подсилен с влакна полимер. Разполага с Always-On дисплей 1.4" с технология MIP, водоустойчивост 10 ATM, автономия 21 дни (Smartwatch Mode), Pulse Ox, навигационни сензори, вградени профили за дейности, нов режим за управление на батерията и измервания на производителността, fēnix 6X Pro Solar е създаден, за да приеме всяко предизвикателство и подхожда на всеки начин на живот.
 
 
Сърдечен ритъм от китката!
С подобрена технология на оптичния сензор за сърдечен ритъм, който измерва интензивността на спортните ти активности, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Успоредно с това, поддържа и измерване на пулс при активности в морето, без използването на външен сензор за сърдечен ритъм!
 
 
Несравнима автономия на батерията!
Автономията на батерията на fenix 6X Pro достига 21 дни + 24 часа/седмица в режим Smartwatch (при нормална целодневна употреба и три часа при светлинни условия 50.000 lux). В режим на GPS издържа 60+6 часа и 120+28 часа в режим Max Battery GPS. Ако предпочиташ да тренираш с музика, fēnix 6X Pro Solar достига 15+1 часа автономия с GPS и музика. А автономията му в режим на часовник достига 80+40 дни (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
ClimbPro и Trendline!
Използвай ClimbPro, за да виждаш в реално време информация за изкачването ти като наклон, разстояние и надморска височина. Вземи разстоянието, което искаш да изминеш и виж предложени маршрути, които те връщат до началната точка. Функцията Trendline ти помага да откриеш маршрутите, които предпочитат местните.
 
 
Body Battery™
Използвай предварително заредени профили за дейности като бягане, плуване, колоездене, гребане и други! Оптимизирай енергийния резерв на тялото си според променливостта на сърдечния ритъм, стреса, съня и други данни, които те информират дали си готов за действие или имаш нужда от почивка. Успоредно с това, отчита и регистрира дейностите и най-важните индекси на физическото ти състояние, като предоставя съвети за възстановяване, прогноза за постижения в състезанието и перфектното време за финал (базиран на текущото максимално VO2 число).
 
 
В компанията на любимата ти музика!
Запамети до 2000 песни или използвай музикални услуги като Spotify1, Deezer2 и Amazon Music (Изисква се абонамент Amazon Prime Music или Amazon Music Unlimited. Услугата не е налична във всички държави. Повече информация на music.amazon.com), за да слушаш музика чрез съвместими Bluetooth слушалки.
 
1,2: Може да се изисква абонамент от трети доставчик. С GPS + музика, автономията се ограничава до 15+1 часа (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay!
С fēnix 6X Pro Solar можеш да осъществяваш безконтактни транзакции, чрез приложението Garmin Pay. Така, излизайки от къщи, не е необходимо да носиш карти или пари в брой. Можеш удобно да пазаруваш (където е налично).
Connect IQ Store
 
Открий всичко в Connect IQ
В Connect IQ Store можеш да теглиш много приложения, правейки часовника си още по-практичен и функционален. Персонализирай устройствата си с полезни widgets, различни полета с данни и други!
 Garmin Connect™
 
Свържи се с Garmin Connect™
Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.
Garmin Explore
 
Приключение с Garmin Explore!
Приложението Garmin Explore дава възможността на всички любители на приключенията и на изследователите да се свързват дори и offline – без мрежово покритие или Wi-Fi – за навигация, планиране на пътуване, карти и трансфер на данни.

Характеристики
  • Тип Sportwatch
  • Модел Fenix 6X Solar
  • Размер на дисплея 1.4 inches (3.56 cm)
  • Съвместимост iOS/ Android
  • Bluetooth version v5.0
  • Вградена памет 32 GB
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията До 21 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
  • Други характеристики Хронометър / Сензор за сърдечен ритъм / Памет за дейности / Мониторинг на съня / Изгорени калории / Барометър / Електронен компас / Live track / GPS
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >