Моята кошница
свежо

Garmin Swim 2 Whitestone

Каталожен номер: 3294188
489.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 37.49 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Плувай и тренирай навсякъде с Garmin Swim 2, smartwatch за плуване с GPS. Използвай го в басейн или в открито море, за да проследяваш сърдечния си ритъм от китката, да записваш разстоянието, темпото, броя загребвания, типа на движението, както и разстояние на загребването. Garmin Swim 2 разполага с усъвършенствани функции за поддържане на темпото и drills. Анализирай дейността си, провери напредъка си или създай свои собствени упражнения чрез онлайн общността на на Garmin Connect.
Garmin Swim 2 Whitestone
Κολυμβητικό SmartWatch
Тип Wearable
SmartWatch за плуване
Свържи Swim 2 със съвместим смартфон и ще ти предостави улеснението на smart нотификациите на китката ти, както и разнообразие от други функции, които ти позволяват да живееш и спортуваш, с богати режими за всички, които плуват.
Αυτονομία μπαταρίας
Автономия на батерията
До 7 дни в режим Smartwatch
Тренирай през целия ден на стадиона, в басейна или във фитнеса, без да се тревожиш, тъй като автономията на батерията достига 3 дни в режим на плуване с активирано проследяване на пулс. В режим на smartwatch, автономията достига 7 дни.
Αδιάβροχο 5 Atm
Водоустойчивост
5 ATM / 50 m
Можеш да го носиш в дъжда, в морето и в басейна, тъй като е водоустойчив на дълбочина до 50 метра (5ATM).
GPS
Допълнителни възможности
GPS
С вграден GPS, винаги знаеш къде се намираш, както и времето, темпото и разстоянието, което си изминал, тренирайки.
 
 
Измерва сърдечния ти ритъм
Основната функция на Swim 2 осигурява на плувците точно измерване на сърдечен ритъм директно от китката, без необходимост от външен нагръдник. По този начин, без допълнително оборудване, с Garmin Swim 2 на ръката си, записваш с точност активността си.
 
 
С усъвършенствани функции за плуване
Garmin Swim 2 разполага с още повече функции за плуване като Auto Rest, Critical Swim Speed (CSS), нотификации за темпо и запис на тренировка. Измерва пулса, разстоянието, темпото, разстояние на загребване и маршрута по време на плуване в открито море. Когато плуваш в басейн, виждаш разстоянието, темпото, броя загребвания, SWOLF и типа на движение. Освен това, създаваш свои собствени тренировки в Garmin Connect.
 
 
С точността на GPS
С надеждния GPS приемник на Garmin, плувците ще знаят колко далече и колко бързо биха плували в най-дългите си плувни маршрути. По този начин, всяко упражнение ще бъде записано с изключителна точност.
 
 
Комуникация от китката
Garming Swim 2 ще се превърне в център на твоята комуникация. Функциите, които предоставя, включват smart нотификации за входящи обаждания и съобщения, автоматично качване в онлайн общността Garmin Connect и много други, които правят ежедневието ти по-лесно.

Характеристики
  • Модел Swim 2
  • Тип Sportwatch
  • Размер на дисплея 1.04 inches (2.64 cm)
  • Резолюция на дисплея 208 x 208 pixels
  • Съвместимост Android / iOS
  • Тип батерия Li-Ion
  • Автономия на батерията 7 дни
  • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
  • GPS Да
  • Други характеристики Сензор за сърдечен ритъм / Изразходени калории / Мониторинг на съня / Нива на стрес / Памет за дейности / Хронометър / Live track
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >