Моята кошница

Garmin Venu 2 Slate & Black

С дисплей AMOLED 1,3", автономия до 11 дни, водоустойчивост (5ATM) и много smart функции за здравето и физическото състояние (сърдечен ритъм, Pulse Ox2, дишане, нива на стрес и др.)!
Каталожен номер: 3712389
499.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI ПБ Лични финанси
Сума на кредита
3
месеца
5
месеца
6
месеца
9
месеца
10
месеца
12
месеца
18
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 25.78 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!

Очаквайте да се свържем с вас с потвърждение на поръчка за получаване в магазина ни!
Поръчай до BOX NOW преди 15:00 в работни дни за София и вземи в същия ден!
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
Когато водиш здравословен начин на живот, живееш по-добре. Бъди в хармония с ума и тялото си, със серията Venu® 2.

Този smartwatch с GPS разполага с усъвършенствани функции за проследяване на здравето и физическото ти състояние, за да ти помогне да разбереш по-добре какво се случва в тялото ти.

Когато се движиш се чувстваш добре! Сега, можеш да редуваш дейностите си с упражнения с анимирана графика и над 25 вградени спортни приложения за тренировки на открито и закрито.

Наслади се на любимата си музика, съхранявайки я директно на китката на ръката си, без да се нуждаеш от мобилния телефон, просто свързвайки безжичните си слушалки (продават се отделно). Този smartwatch на Garmin идва с автономия на батерията до 11 дни и поддръжка на бързо зареждане. Ум и тяло във връзка, чрез Venu 2 на Garmin.
Garmin Venu® 2
Garmin Venu® 2S
Тип дисплей
AMOLED
Разполага с цветен сензорен дисплей 1,3" с технология AMOLED и резолюция 416 x 416 pixels. Защитава се от Corning® Gorilla® Glass 3.
Garmin Venu® 2S
Автономия
До 11 дни
Автономията може да достигне 11 дни в зависимост от употребата (в режим smartwatch). С активиран GPS и включена музика достига 8 часа.
Garmin Venu® 2
Съвместимост
Android & iOS
Съвместим е с устройства с операционна система Android или iOS.
Garmin Venu® 2
Водоустойчивост
5ATM
Водоустойчив е, така че издържа на дъжд и изпотяване, и е подходящ за плуване (5ATM).
Garmin Venu® 2
Допълнителни възможности
Bluetooth + ΑΝΤ+, GPS и WiFi
Използва безжичните технологии Bluetooth и ANT+, като включва WiFi и GPS.
 
 
Дисплей AMOLED, голяма автономия
Всичко се вижда ясно на прекрасния и ярък цветен дисплей AMOLED 1,3" (с резолюция 416 x 416 pixels). Дисплеят е защитен от Corning® Gorilla® Glass 3. Сега, можеш да правиш още повече между зарежданията, тъй като имаш на твое разположение до 11 дни автономия (в режим на smartwatch) и до 8 часа с активиран GPS и музика.
 
 
Целодневно проследяване на здравето
Опознай по-добре тялото си с разнообразни функции за проследяване на здравето, които включват проследяване на енергийните нива на организма Body Battery™, мониторинг на съня, регистриране на нивата на стрес и много други. По отношение на "моментната снимка на здравето", следваш двуминутна сесия за записа на статистически данни, включващи сърдечен ритъм, Pulse Ox2, дишане и нива на стрес. След това създаваш отчет чрез приложението Garmin ConnectTM на твоя смартфон.
 
 
Биологична възраст
Използва хронологичната възраст, седмичната ти интензивна дейност, пулса в покой и индекса на телесна маса (BMI) или процента телесни мазнини, за да изчисли дали тялото ти е по-младо или по-старо отколкото в действителност.
 
 
Тренирай във всеки момент, навсякъде!
Открий нови начини, за да се движиш и да останеш активен с над 25 предварително заредени приложения/ функции за спорт и тренировка, включващи ходене, бягане, колоездене, HIIT тренировки, плуване, голф, туризъм, катерене и много други. Можеш също да създадеш свои собствени в приложението Garmin Connect.
 
 
Тренировка HIIT
Използвай този нов профил на активност с различни хронометри, за да запишеш HIIT тренировките, които включват AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани стилове. Прави настройки и много други.
 
 
Функции за сигурност и локализиране
Ако имаш нужда от помощ или часовникът ти засече някакъв инцидент, функциите за помощ изпращат локацията ти в реално време на контактите за спешна нужда.
 
 
Вземи музиката с теб!
Съхранявай до 650 песни в часовника и синхронизирай плейлистите си от Spotify®, Amazon Music или Deezer (изисква се абонамент) и свържи безжичните си слушалки (продават се отделно), за да се наслаждаваш на музика, без да носиш със себе си и телефона.
Garmin Venu® 2
 
Силова тренировка
Този подробен профил на активност показва личните ти рекорди при силови тренировки директно на китката ти с допълнителни графики, показващи мускулките групи, върху които си работил.
Garmin Venu® 2
 
Smart нотификации
С умните нотификации вече няма да пропускаш обаждания или съобщения (и от социалните мрежи), тъй като се появяват на китката ти, когато smartwatch е свързан към съвместим смартфон!
Garmin Venu® 2
 
Connect iQ™
Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.
Garmin Venu® 2
 
Безконтактни плащания с Garmin Pay™
Остави парите в брой и дебитните карти вкъщи. Безконтактните плащания Garmin Pay™ ти дават възможност да пазаруваш лесно и бързо.

Характеристики
    • Тип Smartwatch
    • Модел Venu 2
    • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
    • Резолюция на дисплея 416 x 416 pixels
    • Тип дисплей Amoled
    • Тип батерия Li-Ion
    • Автономия на батерията До 11 дни
    • Водоустойчивост Waterproof (50 m)
    • Съвместимост Android / iOS
    • GPS Да
    • Pulse Ox Да
    • Други характеристики Сензор за измерване на пулса / Хронометър / Памет за дейности / Проследяване на нивото на стрес / VO2 MAX
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >