Моята кошница
свежо

Garmin VENU Black with Gold

Елегантен smartwatch с AMOLED дисплей и GPS, усъвършенствани възможности за проследяване на дейности, голяма автономия и система за безконтактно плащане Garmin Pay™!
Каталожен номер: 3486303
745.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 38.49 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Красив и изпипан до най-малкия детайл, Garmin VENU е smartwatch с GPS, ярък AMOLED дисплей и автономия до 5 дни, за да можеш да посветиш повече време на любимите си дейности! 

Директно на дисплея на часовника се появяват упражнения с движещи се графики за силови тренировки, аеробни, йога и пилатес. С широката гама функции за проследяване на здравето - като проследяване на дишането, енергията чрез приложението Body Battery, Pulse Ox и други. VENU може да ти покаже детайлна картина на здравето ти. 

Остави телефона и портфейла си вкъщи, тъй като Garmin VENU ти позволява да се наслаждаваш на любимата си музика, както и да плащаш от китката на ръката си, по метода за безконтактно плащане Garmin Pay™.

Turbo-X
Turbo-X
Технология на дисплея
AMOLED

С AMOLED сензорен дисплей 1,2" (390 x 390 pixels) за абсолютна яснота, каквото и нотификация да гледаш.

 

Turbo-X
Автономия на батерията
До 5 дни

Зареждането му няма да те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията достига 5 дни или 6 часа с музика и активиран GPS.

 

Turbo-X
Свързване
Bluetooth

Свържи smartwatch със смартфона си чрез Bluetooth и ще имаш директен достъп до съобщенията, обажданията и нотификациите си.

Turbo-X
Допълнителни възможности
Водоустойчивост

Водоустойчив е (5 ΑΤΜ), за да го носиш, когато се къпеш или плуваш в басейна.

 
 
Постижения със стил!

Следвай разбираемите упражнения с анимирани графики, които се появяват на дисплея на часовника за аеробни тренировки, йога и пилатес. Garmin VENU разполага с красив и ярък дисплей AMOLED 1,2" (390 x 390 pixels) с Corning Gorilla Glass 3 и автономия на батерията до 5 дни в режим smartwatch (до 6 часа в режим GPS с музика).

 
 
Уникални функции!

Garmin VENU интегрира функции за сигурност и локализиране, които включват засичане на събитие (по време на конкретни дейности) и помощ, изпращайки и в двата случая локацията ти в реално време на контактите за спешна нужда. Успоредно с това, методът за безконтактно плащане чрез услугата Garmin Pay™ ти позволява да осъществяваш плащания директно от китката на ръката си, за да не се бавиш на касата (където е налична услугата).

 
 
Грижи се за теб 24/7!

С широката гама функции за проследяване на здравето вече можеш да следиш енергийните нива в организма си, Pulse Ox, дишането, менструалния цикъл, стреса, съня, пулса и много други. С над 20 предварително заредени приложения за спорт на закрито и открито (йога, бягане, плуване и др.), имаш пълен контрол, каквото и да правиш!

 
 
Любимата ти музика във всеки един момент!

Прехвърляй лесно песни на Garmin VENU, както и плейлистите си от Spotify1, Amazon Music2 или Deezer3 и свържи слушалките си (продават се отделно), за да се насладиш на любимата си музика, без да се налага да носиш телефона си.

 

 

1,2,3: Може да се изисква абонамент от трети доставчик.

 
 
Garmin Coach

Приложението Garmin Coach предоставя безплатни тренировъчни програми за 5km, 10km и полумаратон, които се адаптират към постиженията ти, за да постигнеш състезателната си цел!

Turbo-X
Функции за сигурност и локализиране

Ако имаш нужда от помощ или часовникът ти засече някакъв инцидент, функциите за помощ изпращат локацията ти в реално време на контактите за спешна нужда.

Turbo-X
Грижи се за сърцето ти!

С Garmin VENU и технологията за измерване на пулса Elevate проследяваш сърдечния си ритъм директно директно от китката на ръката си, като също така виждаш дневни и седмични справки, за да контролираш физическото си състояние.

 

Turbo-X
Connect IQ

Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.

Характеристики
    • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >