Моята кошница
Sale

Garmin vivomove Style Black Pepper Nylon Slate

Премиум хибриден smartwatch с поддръжка Connected GPS, усъвършенствани функции за проследяване на здравето, smart нотификации, голяма автономия и Garmin Pay™!
Каталожен номер: 3294382
639.00 лв 685.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 33.02 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Подобри стила си с vivomove Style, premium хибриден smartwatch, който съчетава класическа визия (има дебелина 1.2 см и тегло само 42 грама) със smart функции!

Когато получаваш съобщения и други нотификации на китката си, просто правиш swipe и се разкрива един сензорен AMOLED дисплей. Широката гама от здравни и уелнес функции ти позволяват да записваш всичко, от нивото на стрес до текущия енергиен резерв на тялото ти. 

Когато искаш да се раздвижиш на открито, можеш да се свържеш с GPS-а на смартфона ти и да запишеш разходките и бягането си. Разполага с автономия на батерията до 5 дни само с едно зареждане – плюс една допълнителна седмица в режим на стандартен часовник - както и с услугата Garmin Pay, за да плащаш за покупките си директно от часовника си!

Turbo-X
Turbo-X
Технология на дисплея
ΑΜOLED

С AMΟLED сензорен дисплей (240 x 240 pixels), който се вижда добре дори при слънчево време, имаш абсолютна яснота каквато и нотификация да проверяваш.

Turbo-X
Автономия на батерията
До 5 дни

Зареждането му няма да те занимава ежедневно, тъй като автономията на батерията достига 5 дни (режим на стандартен часовник: до 1 допълнителна седмица).

 

Turbo-X
Свързване
Bluetooth

Свържи smartwatch със смартфона си чрез Bluetooth и ще имаш директен достъп до съобщенията, обажданията и нотификациите си.

Turbo-X
Допълнителна възможност
Водоустойчив

Водоустойчив е (5 ATM), за да го носиш, когато се къпеш или плуваш в басейна.

 
 
Грижи се за теб 24/7

С vivomove Style на Garmin следиш здравето си 24/7 с функциите Body Battery™ и Pulse Ox, проследявайки дишането, менструалния цикъл, стреса, съня, пулса и много други! Автономията на батерията достига 5 дни (в режим на smartwatch), като предоставя и допълнителна седмица в режим на обикновен часовник.

 
 
Connected GPS

Vivomove Style на Garmin се свързва с GPS-а на съвместимия ти смартфон за още по-голяма точност в изчисленията по време на разходките и дейностите ти на открито. Разполага също с профили за силови тренировки, йога, аеробни упражнения и други!

 
 
Вградени профили

Garmin vivomove Style идва с вградени профили за спортни активности като ходене, бягане, плуване в басейн, йога и много други. Този часовник ще ти помогне да регистрираш всеки начин, по който се движиш! Освен това, ще останеш свързан със smart нотификации за входящи обаждания, съобщения, напомняния в календара и много други!

 
 
Скрит чар

С корона от неръждаема стомана и подсилено стъкло, vivomove Style разполага със сензорен AMOLED дисплей (240 x 240 pixels), който става видим, само когато имаш нужда от него.

 

 
 
Garmin Pay

Методът за безконтактно плащане чрез услугата Garmin Pay™ ти позволява да осъществяваш плащания директно от vivomove Style, за да не носиш пари в брой или карти.

Turbo-X
Съвместим с Android/iOS

Чрез операционната система на Garmin, можеш да видиш съобщенията, обажданията или мейлите, които получаваш на мобилния си телефон, тъй като е съвместим с iOS и Android устройства.

Turbo-X
Грижи се за сърцето ти!

С Garmin vivomove Style и технологията за измерване на пулса Elevate проследяваш сърдечния си ритъм директно от китката на ръката си, за да контролираш физическото си състояние.

Turbo-X
Елегантен, удобен и водоустойчив!

Garmin vivomove Style разполага с тънка конструкция и е много лек, за да го носиш комфортно. Водоустойчив е (5 ATM), за да го носиш, когато плуваш в басейна.

 

Характеристики
    • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >