Моята кошница
Sale

Xiaomi Smartwatch Amazfit Verge White

Новото попълнение в серията smartwatches Amazfit идва с 12 Sports Modes, GPS, възможност за приемане на телефонни обаждания и голяма автономия!
Каталожен номер: 3360547
249.00 лв 279.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 43.99 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

Един уникален smartwatch за любителите на фитнеса, които не пренебрегват модните тенденции, Amazfit Verge представлява идеална комбинация от стил и технология. Става въпрос за едно ново попълнение в серията wearables Amazfit с отлични характеристики. 

Разполага с AMOLED дисплей, сензор PPG с нова технология, автоматичен запис на 12 различни спортни дейности, GPS + GLONASS tracking, управление на обаждания и съобщения, Amazon Alexa* и автономия на батерията до 5 дни!

 

* В страните и на езиците, на които е налична конкретната услуга.

Turbo-X
Turbo-X
Тип дисплей
AMOLED

AMOLED дисплеят ти позволява не само да проследяваш постиженията си, но и да правиш настройки, да получаваш нотификации и да управляваш обажданията си с лекота.

Turbo-X
Допълнителни възможности
GPS + GLONASS

С вграден GPS + GLONASS, винаги знаеш къде се намираш, както и времето, скоростта и разстоянието, което си изминал, тренирайки.

Turbo-X
Автономия на батерията
До 5 дни

Една от характеристиките, които отличава моделите от серията Amazfit е голямата им автомония, затова и батерията на Amazfit Verge предоставя до 5 дни издръжливост само с едно зареждане.

 
 
Впечатляващ дизайн

Amazfit Verge разполага с 1,3" AMOLED дисплей с изключителна дълбочина на цвета и чистота, който се адаптира към различни среди автоматично, за да ти предостави невероятно зрително изживяване. Успоредно с това, голямата автономия на батерията осигурява до 5 дни непрекъсната работа само с едно зареждане.

 
 
Fashionably Fit

Amazfit Verge разполага с интелигентна технология sport tracking, позволявайки ти автоматичния запис на 12 различни спортни и фитнес дейности, включително бягане, ходене, катерене, тенис, ски, футбол, каране на колело и др. 

 

 
 
Проследява всяко твое движение!

Amazfit Verge регистрира с точност маршрутите и разстоянията, които си изминал благодарение на комбинацията GPS + GLONASS, а благодарение на новата технология на сензора PPG, следи сърдечния ти ритъм през целия ден.

 
 
Всичко на китката на ръката ти!

Можеш да се свържеш с Amazon Alexa* и да слушаш кратки новини, да задаваш въпроси, да получаваш напомняния и много други. Също така, имаш възможност да провеждаш обаждания от китката на ръката си, чрез Bluetooth връзка с твоя смартфон, както и да проверяваш имейлите си, да изпращаш съобщения и други нотификации.

Характеристики
  • Модел Verge
  • Тип Smartwatch
  • Размер на дисплея 1.3 inches (3.3 cm)
  • Резолюция на дисплея 360 x 360 pixels
  • Вградена памет 4 GB
  • Съвместимост Android / iOS
  • Bluetooth v4.2
  • Автономия на батерията До 5 дни
  • Тип батерия Li-Ion
  • Водоустойчивост Да
  • GPS Да
  • Други характеристики Акселерометър / Gyro Sensor / Сензор за сърдечен ритъм / Проследяване на изминато разстояние / Крачкомер / Изразходени калории / Мониторинг на съня / Памет за дейности / Хронометър
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >