Моята кошница

Sony Soundbar HTS350

Каталожен номер: 3276635
449.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 34.42 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
 

С обща мощност 320W, soundbar 2.1 канала HTS350 предлага лесна инсталация и красиви визия, разполага с мощен безжичен субуфер за по-дълбок и по-богат бас, както и S-Force PRO Front Surround за кинематографско аудио изживяване. 

Извивките му ще се съчетаят безупречно с дизайна на твоя телевизор, какъвто и модел да е той, тъй като е съвместим с различни модели телевизори. Можеш да го свържеш чрез HDMI ARC само с един кабел, а ако телевизорът ти не е съвместим с HDMI, можеш да използваш оптичния вход.

Turbo-X
Turbo-X
Мощност
320W

Вдъхни живот на всяка песен, всяко предаване и всеки филм със силата и чистотата на звука, която заслужават, с обща изходна мощност 320W.

Turbo-X
Front Surround
2.1

Говорителите във всеки край на soundbar предоставят чисти средни и високи честоти, а безжичният субуфер изпълва пространството с разтърсващи ниски.

Turbo-X
Допълнителни възможности
Безжичен subwoofer

С безжичния subwoofer можеш да правиш желаните от теб настройки, без да ставаш от мястото си, за да се наслаждаваш на богат бас във всеки един момент.

 
 
Кинематографски звук

Този soundbar 2.1 канала може да изглежда дискретно в хола ти, но с обща изходна мощност 320W и мощен безжичен субуфер, има впечатляващи възможности. Никога преди звукът не е бил толкова добър в драматичните сцени и любимата ти музика.

 
 
S-Force PRO Front Surround

Звукът се чува от всяка посока: виртуалната аудио технология Surround на Sony те пренася във филмите, които обичаш, симулирайки Surround звук на кинематографско ниво, без да са необходими допълнителни задни колони.

 
 
Безжично и с кабел!

Изпращай звук от телевизора си само с един кабел HDMI ARC (HDMI ARC ти позволява да свържеш телевизора си само с един кабел) или стриймвай любимата си музика безжично от смартфона си чрез Bluetooth. Свързването е лесно, за да се наслаждаваш на филми, музика и много други.

 

 
 
Елегантен и дискретен

Изработени от материали с високо качество и с красив дизайн, soundbar и субуферът разполагат с релефно, метално, мрежесто покритие в предната част. 

Turbo-X
Лесно свързване с много модели TV

Свържи телевизора и си чрез HDMI ARC с един кабел. Ако телевизорът ти не е съвместим с HDMI, можеш да го свържеш чрез оптичния вход.

 

Turbo-X
Мощен безжичен субуфер

Изключително мощен, безжичен субуфер, с голям говорител 16 cm и обем 28 литра, който осигурява дълбок и богат звук.

Turbo-X
Безжично свързване с телевизора

Ако имаш телевизор Sony BRAVIA, който поддържа Bluetooth, можеш да изпращаш безжично звук към soundbar.

Характеристики
    • Брой колони 2.1
    • Тип колони Soundbar
    • Обща мощност 320 Watt
    • Bluetooth Да
    • Subwoofer Безжичен
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >