Моята кошница
свежо

Garmin Fenix 6S Pro Solar Light Gold

Страхотен smartwatch с GPS, слънчево зареждане, възможност за измерване на сърдечен ритъм, сензор Pulse Ox, усъвършенствани функции, уникален дизайн и Garmin Pay!
Каталожен номер: 3518086
1665.00 лв

Първоначална вноска

Unicredit TBI Postbank BNP Pariba
Сума на кредита
3
месеца
6
месеца
9
месеца
12
месеца
24
месеца
36
месеца
Лизингови схеми ( от 51.34 лв. / месец )
ПОЛУЧАВАНЕ В МАГАЗИНА
за да не чакате у дома!
Изберете дата:
Изберете час

Заповядайте в магазин Плесио, София, ул.Ангел Кънчев 5!

Заявките се обработват в рамките на 24 часа.

*В случай, че не успеете да вземете продуктите си от магазина в посоченото време, те ще бъдат запазени за Вас още един ден.
Безплатна доставка
Гаранция - 2 години
Цената е с включен ДДС - 20%
ПРИНТИРАЙ
Харесай пръв!
СПОДЕЛИ

С един поглед
С елегантен дизайн, нови функции и още по-впечатляваща автономия на батерията (благодарение чрез слънчевото зареждане чрез Power Glass™ - прозрачен кристал, който използва слънчевата енергия, за да увеличи автономията на батерията), fēnix 6S Pro Solar предефинира категорията на Multisport GPS часовниците! Автономията в Smartwatch Mode достига 10,5 дни със слънчево зареждане, а в енергоспестяващ режим достига 34/59 дни със слънчево зареждане.

Особено издръжлив е - според американския военен стандарт - на топлина, устойчив на вибрации и вода. Оптимизиран е за използване на открито, с корона от неръждаема стомана и каса от подсилен с влакна полимер. Разполага с Always-On дисплей 1.2" с технология MIP (240 x 240) и водоустойчивост 10 ATM.
Създаден, за да приеме всяко предизвикателство, подхожда на всеки начин на живот - с Wi-Fi & Bluetooth, съвместимост със Spotify, Deezer и Amazon Music, Pulse Ox, сензори за навигация, вградени профили на дейности, нови функции за управление на батерията, безконтактно плащане Garmin Pay, smart нотификации и още много.
Garmin fenix 6S Pro Solar Light Gold
Turbo-X
Водоустойчив
100m

Водоустойчив на дълбочина до 100 метра (10ATM), за да можеш да го носиш, докато вали, плуваш в басейна или практикуваш водни спортове.

Turbo-X
Съвместимост
iOS & Android

Прехвърли на телефона си цялата информация за интензивността на ежедневната ти тренировка, тъй като Garmin Fēnix 6S Pro Solar е съвместим с Android и iOS, за ефективни синхронизации!

 

Turbo-X
Автономия
28 часа с GPS

Тренирай цял ден на стадиона, в басейна или във фитнеса. Автономията на батерията достига 25/28 часа в режим на GPS, 50/64 часа в енергоспестяващ режим Max Battery GPS и 20/26 дни в режим Expedition GPS.

 
 
Изключително устойчив!
Носи fēnix 6S Pro Solar със същия комфорт, с който носиш ежедневния си часовник. Изключително устойчивата му конструкция (тествана с американския военен стандарт 810 за издръжливост на топлина, вибрации и вода), каишките QuickFit, винаги активният дисплей с кристал Power Glass, неръждаема антена (GPS, GLONASS, Galileo) за невероятна точност и задният капак от кована стомана предоставят усещане за сигурност, съчетавайки спорт, приключение и стил!
 
 
Създаден за приключение!
Освен с кристала за слънчево зареждане Power Glass™ и режимите за управление на енергия (така че да бъде активен и готов за действие седмици наред), fēnix 6 Pro Solar разполага със специализирани данни за сърф активност (брой на сърфираните вълни, максимална достигната скорост, изминатото разстояние, данни за приливи), нов профил за катерене на закрито и усъвършенстван мониторинг на съня за детайлно разделяне на стадиите - лек, дълбок и REM сън!
 
 
Сърдечен ритъм от китката!

С подобрена технология на оптичния сензор за сърдечен ритъм, който измерва интензивността на спортните ти активности, както и променливостта на сърдечната честота, Fēnix 6S Pro Solar може да изчисли нивото на стрес, като вече поддържа и дейности във водата. Успоредно с това, поддържа и измерване на пулс при активности в морето, без използването на външен сензор за сърдечен ритъм!

 
 
Уникални функции
Познавайки аеробните и анаеробните ползи от тренировките, Fēnix 6S Pro Solar интегрира усъвършенствани функции, които адаптират тренировката към нуждите ти. Уникалната функция PacePro ти помага да запазиш ритъма си, докато тичаш, а сензорът Pulse Ox 2 помага да се аклиматизираш при смяна на надморската височина и проследява съня ти, използвайки светлинни лъчи на китката ти, за да изчисли колко добре тялото ти абсорбира кислорода.
 
 
ClimbPro и Trendline!
Използвай ClimbPro, за да виждаш в реално време информация за изкачването ти като наклон, разстояние и надморска височина. Вземи разстоянието, което искаш да изминеш и виж предложени маршрути, които те връщат до началната точка. Функцията Trendline ти помага да откриеш маршрутите, които предпочитат местните.
 
 
Body Battery™
Използвай предварително заредени профили за дейности като бягане, плуване, колоездене, гребане и други! Оптимизирай енергийния резерв на тялото си според променливостта на сърдечния ритъм, стреса, съня и други данни, които те информират дали си готов за действие или имаш нужда от почивка. Успоредно с това, отчита и регистрира дейностите и най-важните индекси на физическото ти състояние, като предоставя съвети за възстановяване, прогноза за постижения в състезанието и перфектното време за финал (базиран на текущото максимално VO2 число).
 
 
В компанията на любимата ти музика!
Запамети до 2000 песни или използвай музикални услуги като Spotify1, Deezer2 и Amazon Music (Изисква се абонамент Amazon Prime Music или Amazon Music Unlimited. Услугата не е налична във всички държави. Повече информация на music.amazon.com), за да слушаш музика чрез съвместими Bluetooth слушалки.
 
1,2: Може да се изисква абонамент от трети доставчик. С GPS + музика, автономията се ограничава до 15+1 часа (при нормална употреба в светлинни условия 50.000 lux).
 
 
Smart нотификации и Garmin Pay!
Garmin fēnix 6S Pro Solar ти позволява да получаваш email, съобщения и нотификации на китката на ръката ти от съвместими iOS/Android устройства. Освен това, с fēnix 6S Pro Solar можеш да осъществяваш безконтактни транзакции, чрез приложението Garmin Pay. Така, излизайки от къщи, не е необходимо да носиш карти или пари в брой. Можеш удобно да пазаруваш (където е налично).
Turbo-X
Управление на енергията

Сега можеш да проследяваш как различните настройки и сензори влияят на ефективността на батерията, за да правиш необходимите настройки, докато се движиш.

Turbo-X
Функции за сигурност

Ако имаш нужда от помощ или ако часовникът усети, че се случва нещо, функциите за помощ изпращат локацията ти на контактите за спешна помощ.

Turbo-X
Дисплей с уникална яснота

Цветният memory-in-pixel (MIP) дисплей на Garmin Fēnix 6S Pro Solar се вижда ясно при всякакви условия. Благодарение на антирефлексната технология, той е още по-добре видим на силна слънчева светлина.

Turbo-X
Грижи се за сърцето ти

С Garmin Fēnix 6S Pro Solar и технологията за отчитане на пулса ELEVATE проследяваш сърдечния си ритъм и виждаш дневни и седмични отчети, за да проверяваш твоето състояние.

Turbo-X
Остани свързан

Обновените функции за свързване включват smart нотификации, автоматичен трансфер на данни на Garmin Connect, както и персонализация чрез безплатни изгледи на часа и приложения от Connect IQ магазина.

Характеристики
  • Тип Sportwatch
  • Модел Fenix 6S Pro Solar
  • Размер на дисплея 1.2"
  • Автономия на батерията 28 часа
  • Съвместимост iOS / Android
  • Водоустойчивост Waterproof (100 m)
  • Pulse Ox Да
Нуждаете се от помощ?
Пишете ни!

За да виждаш всички твои любими продукти, нашият сайт използва cookies

Виж повече >